Bardzo dziękuję
, ale no co Ty, Stary, jaki guru, patrzaj ile tu mega ludzi napierdziela, ja się do nich nawet nie umywam! Ostatnio w ogóle przez sesje co chwila opuszczam trening i robię w innym czasie, ąż mi wstyd.. Dziennik motywuje, bardzo, tym bardziej jak przebrnie się przez pierwsze 2-3 tygodnie, widzisz już troszkę efekty i chcesz lecieć dalej
. Staram się rańcem, ale z bieganiem widzisz jak to wychodzi, prawie w ogóle nie wychodzi ostatnio. Rano, na czczo najlepiej - mamy mały poziom glikogenu i spalamy odkładany tłuszcz, a jak zjemy śniadanko to możemy spalić na bieżąco to co jemy, tak przynajmniej mi się wydaję, mogę się mylić..
Białko w jajkach, twarogu, duużo mięs, w sumie na wołowinę mnie nie stać
dlatego kurczak, teraz z czasem jem tez dużo świniaka, ma więcej tłuszczu ale jednak kurczak jest niezdrowy.. Dodatkowo mam cały czas białko które właśnie jem po treningu albo kazeinę na noc, bo inaczej trudno byłoby w diecie utrzymać taką ilość białka na dzień.
Jem tak 2 godziny przed treningiem i raczej nie różni się on od innych, może troszkę więcej węgli o ile w ogóle mogę tak powiedzieć ( dziennie mogę zjeść do 100g
). Jadę na redukcji cały czas więc raczej nie patrze na to aby się najeść przed treningiem aby mieć siły. Po treningu jem sobie 1,5 banana (wczoraj ktoś mi powiedział, że jest to bardzo złe i spróbuje się w ten temat wdrążyć) i tak w 20-30 minut wypijam 50g białka z wodą.
W sumie split, ale jednak w "rozgrzewce" mam różne ćwiczenia i wiele partii bierze udział w każdym treningu. Na razie nie będę tego zmieniał bo przynosi efekty, może w wakacje coś ruszę ![]()
Cheats day - to mi zbytnio nie wychodzi przez 2 powody:
1. Niestety ten dzień przeznaczam raz na jakiś czas na picie co jest w ogóle nie dopuszczalne, ale ej, wszyscy jesteśmy ludźmi, trudno budowlańca od kieliszka powstrzymać ![]()
2. Jak zjem w domu ziemniaczki z kotlecikiem tłustym to nie chce mi się w ogóle jeść przez parę godzin i wychodzi na to, że jem około 2500kcal w ten dzień. Raz mi się tylko udało dojść do 3500kcal. Może to i dobrze, w końcu ważne aby organizm odczuł że jednak jakieś węgle i tłuszcze dostaje ![]()
Zawsze uważam, że teoria przed czymś jest podstawą, baardzo ciekawe filmiki puszcza do sieci Paweł Grom - kanał YouTube Kulturystyka100pro.
Wydaje mi się, że ja sam mam za małą wiedzę na temat rozpisywania treningów, dlatego najchętniej odesłałbym Cię do innego działu, aby wypowiedzieli się ludzie, którzy swoje przeszli i zrobili
Jednakże według mnie jak byś sobie tego treningu nie ułożył - jak trzymasz "michę" i się pilnujesz - efekty będą i to dobre ![]()
Życzę zawzięcia i pilnego prowadzenia dziennika! ![]()

Sign In
Create Account

Back to top
Report