Równie dobrze ja mogę napisać tak Tobie. Ach, te rzeczowe dyskusje.
Możesz, ale co to da? Ja nie lamentuje, tylko przebywam wśród kobiet, poznaj je bliżej to znikną Twoje przekonania które bądź co bądź także miałem swego czasu

wyżej Sonia podała Ci przykład Manna, na którego by chętnie poleciała a on do okazów zdrowia raczej nie należy. Także jeszcze raz podkreślam że są różne rodzaje atrakcyjności, a ja w tekście wyraźnie napisałem że skupiam się tylko na tej wizualnej, więc jej się trzymajmy.
Mushotoku czy coś tam, who cares ;] ja ćwiczę z jednego prostego powodu - jest to moja cholerna pasja, wszystko muszę analizować, badać jak działa, nie jestem w stanie ćwiczyć idealnie wg programu bo uwielbiam modyfikować i ulepszać pod siebie, więc raczej próba mnie zaszufladkowania jako 'próżnego patrzącego tylko w lustro i oglądającego swoje mięśnie faceta' się nie udała

w tekście są zanotowane moje obserwacje i ślepym trzeba być by nie wiedzieć po co są tworzone tuziny programów typu 'ripped abs' 'sexy butt' czy diety cud ;] a jeśli się ma magnetyczny wygląd, to go wykorzystuje. Jeśli na ulicy znajdę 100 zł, to nie będę się zastanawiał tylko podejdę i ją wezmę. Zasady są proste, jeśli Ty nie wykorzystasz szansy i np nie podejdziesz do gorącej dziewczyny, to zrobi to kto inny - to jest mega proste

Cieszę się że dyskusja się tak rozkręciła, może kiedyś w realu z niektórymi osobami będzie możliwość pogadania.