Mięśni także nie mają, bo jak można zbudować jakiekolwiek mięśnie na 10% białka?
Zaloguj się Zarejestruj się
Różne diety - dyskusja
Napisano 03 czerwca 2013 - 17:17
Przeczytałem i w miarę jest to sensownie przedstawione. Ich odżywianie wygląda praktycznie tak samo jak moje, z tą różnicą że ja jadam ryby wymiennie z mięsem. A tak po za tym warzywa, owoce, orzechy i czasem nabiał.
Natomiast kwestia zdrowotności to także inne czynniki, nie tylko odżywianie. Przede wszystkim jest to wysoki poziom aktywności fizycznej. Oni raczej nie siedzą na dupie całymi dniami, są w ciągłym ruchu. W naszym społeczeństwie jest o to bardzo bardzo ciężko.Nie jest sztuką ćwiczyć godzinnie dziennie, a pozostałe 23 godziny, siedzieć lub leżeć. Sztuką jest znajdować się w ciągłym ruchu. Jest to umiejętność którą należy ćwiczyć i doskonalić każdego dnia. Bez tego nigdy nie będziemy mogli się cieszyć prawdziwym zdrowiem, choćby nie wiadomo jak nasza dieta była fantastyczna. Tutaj także dochodzi klimat w jakim żyją, na pewno tego typu egzotyczne miejsca są dużo mniej zanieszczone, wśród pięknej natury. Jeśli nie wiecie o co mi chodzi. Polecam wyrwać się z miejskiego zgiełku na wieś lub w góry i poodychać świeżym powietrzem i poobserwować naturę. Człowiek kompletnie inaczej się czuje!!!
Ale podsumowając nikt nie odkrył tutaj żadnego sekretu. Mieszkańcy tych miejsc, po prostu dużo się ruszają plus nie jedzą przetworzonego jedzenia. To jest mega proste.
Napisano 06 października 2013 - 18:35
Napisano 07 października 2013 - 18:57
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś