Zaloguj się Zarejestruj się
WYZWANIA 12-2K12 Coś się kończy...ale nie wyzwania!
Napisano 31 grudnia 2012 - 19:50
świetnie, ja odpoczywamHani gratuluje Ci. Masz rep. Ale wiesz Ja jestem z tych co nie poddają się nagram 10min. niebawem wrzucę. Mam jeszcze trochę czasu
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 31 grudnia 2012 - 20:15
Ok. wiem, że są chętni jeszcze powalczyć, bo to motywuje.
Ja jak na razie wrzucam PLANK 10 minut wytrzymałościowa:
możliwe, że ładuje się.
I wiem, że nie na sportowo byłem ubrany i technika trochę nieodpowiednia. Nie starałem się za bardzo.
Napisano 31 grudnia 2012 - 20:38
ładnie, chyba nie ma w regulaminie co do ubioruI wiem, że nie na sportowo byłem ubrany i technika trochę nieodpowiednia. Nie starałem się za bardzo.
rep poszedł
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 01 stycznia 2013 - 15:21
Napisano 01 stycznia 2013 - 19:32
Jeśli mogę prosić to jak wrzucacie filmiki na YT to udostępniajcie je również dla komórek. Ja do netu używam tylko tabletu i niestety nie mogę niektórych Waszych filmików obejrzeć.
nie widzisz wszystkich czy tylko niektórych?
Tylko niektórych, np Cassiego i Sonii.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Napisano 03 stycznia 2013 - 12:28
Hani, wg mnie na ostatnim filmiku plank nie jest poprawny technicznie
Cassi - na początku filmu masz tyłek strasznie wysoko, a to trochę ułatwia
Co do przedłużenia wyzwań - moim zdaniem nie ma sprawy. Ze względu na Święta i Nowy Rok przedłużamy wyzwania do 2013-01-05
Napisano 05 stycznia 2013 - 12:25
Napisano 06 stycznia 2013 - 00:04
Blado wypadam przy większości z Was ale i tak pobiłem swój rekord z 3 minut do 4.30 więc jestem zadowolony. Mam niestety słabe barki - wychodzą moje zaległości w pompkach w staniu na rękach
Plank/wytrzmałościowa/4.30 min
Napisano 07 stycznia 2013 - 23:15
Dzięki ze mnie poprawiacie.
A- teraz będzie dobrze czy znów poprawić.
I co mam jeszcze nagrać.
Konik506, nie dałeś kartki na filmie. Wstaw proszę swoje zdjęcie z kartką z nickiem, bo nie mogę Ci zaliczyć tego filmu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś