Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
WYZWANIA 12-2K12 Coś się kończy...ale nie wyzwania!
Started by
Michal
, Dec 05 2012 14:56 PM
Posted 07 January 2013 - 23:27 PM
a kiedy będą nowe wyzwania na styczeń?
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Posted 08 January 2013 - 16:23 PM
Kurde - no zapomniałem i przepadło już. Nic już nie będę kombinował, zawsze o czymś zapomnę.
W tym miesiącu postaram się to wszystko zrobić lepiej i o niczym nie zapomnieć.
Jakie na ten miesiąc wezwania.
W tym miesiącu postaram się to wszystko zrobić lepiej i o niczym nie zapomnieć.
Jakie na ten miesiąc wezwania.
Posted 08 January 2013 - 16:37 PM
Ej no, nie przepadło. Wrzuć fotę z kartką i załatwione.
Posted 08 January 2013 - 16:53 PM
Dołącze się do pytania, jakie wyzwanie na styczeń? :-)
Posted 09 January 2013 - 03:54 AM
Konik daj to zdjęcie i zamykamy wyzwania grudniowe
Bo już zaczęliśmy styczniowe
Guest_zahir11_*
Posted 09 January 2013 - 22:26 PM
Guest_zahir11_*
Konik, wrzuć to zdjęcie. W konkurencji technicznej masz największą ilość powtórzeń! Nie rezygnuj ze zwycięstwa:)
Posted 13 January 2013 - 14:25 PM
Rozstrzygną się w końcu te wyzwania czy nie? Już połowa stycznia, a nawet nie ma ogłoszenia wyników :s
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili. Nie czekaj ani chwili dłużej.
Posted 13 January 2013 - 22:52 PM
Fakt, faktem najwyższa pora na ogłoszenie wyników
Posted 13 January 2013 - 23:11 PM
Do jutra rana czekam na info od konika.
Niestety Konik się nie odezwał i z przykrością muszę napisać, że nie mogę uznać mu przesłanych filmów z powodów formalnych
Zasady były jasno ustalone i musimy wymagać od wszystkich by się ich trzymać.
Podsumowanie
W wyzwaniach udział wzięło 16 użytkowników:
Cassi
darekmedyk73
Emil
FurioS
Grash
Hannibal
hotdog
konik506
Michal
Mr.Burns
Satetsu
sheisbutterfly
SteaVe
Tomson
vanthomas
Zahir
Musze przyznać, że poziom był wysoki. Szczególnie Satetsu zaskoczył nas swoimi wyczynami z obciążeniem choć były trochę poza konkursem. Niemniej jednak gratuluję siły i umiejętności! Jak zwykle nie zawiodła nas Sonia, która swoimi wynikami zawstydza niejednego faceta i mobilizuje do cięższej pracy.
A teraz uwaga uwaga, czas na ogłoszenie wyników.
W konkurencji Wznosy nóg zarówno w wersji technicznej jak i wytrzymałościowej wygrał Satetsu (tadaaam!! fanfary!!) z wynikiem:
technicznie: 15 powtórzeń
wytrzymałościowo: 50 powtórzeń
W konkurencji Plank najlepszy czas uzyskał Cassi (tadaaam!! fanfary!!) z czasem 10:00 minut!
Gratuluję zwycięzcom i zapraszam do wzięcia udziału w kolejnych edycjach wyzwań.
Niestety Konik się nie odezwał i z przykrością muszę napisać, że nie mogę uznać mu przesłanych filmów z powodów formalnych
Podsumowanie
W wyzwaniach udział wzięło 16 użytkowników:
Cassi
darekmedyk73
Emil
FurioS
Grash
Hannibal
hotdog
konik506
Michal
Mr.Burns
Satetsu
sheisbutterfly
SteaVe
Tomson
vanthomas
Zahir
Musze przyznać, że poziom był wysoki. Szczególnie Satetsu zaskoczył nas swoimi wyczynami z obciążeniem choć były trochę poza konkursem. Niemniej jednak gratuluję siły i umiejętności! Jak zwykle nie zawiodła nas Sonia, która swoimi wynikami zawstydza niejednego faceta i mobilizuje do cięższej pracy.
A teraz uwaga uwaga, czas na ogłoszenie wyników.
W konkurencji Wznosy nóg zarówno w wersji technicznej jak i wytrzymałościowej wygrał Satetsu (tadaaam!! fanfary!!) z wynikiem:
technicznie: 15 powtórzeń
wytrzymałościowo: 50 powtórzeń
W konkurencji Plank najlepszy czas uzyskał Cassi (tadaaam!! fanfary!!) z czasem 10:00 minut!
Gratuluję zwycięzcom i zapraszam do wzięcia udziału w kolejnych edycjach wyzwań.
Posted 14 January 2013 - 17:07 PM
Tadaaam! :)
Gratulacje Cassi i Satetsu! Zdaje mi się, czy z miesiąca na miesiąc rośnie liczba użytkowników forum biorących udział w wyzwaniach?
Gratulacje Cassi i Satetsu! Zdaje mi się, czy z miesiąca na miesiąc rośnie liczba użytkowników forum biorących udział w wyzwaniach?
Posted 14 January 2013 - 17:52 PM
gratulację dla zwycięzców styczniowego wyzwania 
co raz więcej użytkowników bierze udział
siła rośnie
co raz więcej użytkowników bierze udział
siła rośnie
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 14 January 2013 - 19:40 PM
Gratulacje i repy dla zwycięzców !
Posted 14 January 2013 - 20:35 PM
Dziękuję 
Chciałbym w następnych wyzwaniach było więcej osób. To więc do dzieła reszta
Gratulacje dla Satetsu Dziękuję
Chciałbym w następnych wyzwaniach było więcej osób. To więc do dzieła reszta
Gratulacje dla Satetsu Dziękuję
Posted 14 January 2013 - 20:36 PM
Gratulacje.!
Posted 14 January 2013 - 21:45 PM
Gratki!
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
to proste!! wciśnij Rep !!
Posted 14 January 2013 - 21:56 PM
Wielkie gratulacje zwycięzcom
Szybkość w walce nie jest dobra bez siły ,która powinna iść z nią w parze.
Guest_zahir11_*
Posted 14 January 2013 - 22:56 PM
Guest_zahir11_*
Gratuluję zwycięzcom:) Jesteście niesamowici ale wszyscy którzy wzięli udział w "wyzwaniach" są według mnie zwycięzcami:) Piszę to, nie po to, by dyskredytować Cassiego i Satetsu (broń Boże, zwłaszcza, że bronią się swoimi dokonaniami) lecz by zachęcić innych użytkowników do aktywnego włączenia się w ten konkurs. Niech was nie przeraża, że ktoś potrafi zrobić 50n wznosów nóg lub 10 min. wytrzymać w planku. Wręcz przeciwnie, niech motywują Was dokonania innych do walki z własnymi słabościami. Każdy z Was stając do tej konkurencji pokonywał siebie i dlatego wszyscy jesteście dla mnie wielcy:)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report