Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Skazany - czas trwania treningu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

gwynbleidd

gwynbleidd

Sky is the limit

• Użytkownik
  • 245 postów
  • LokalizacjaPoznań
Jakoś na mnie iron gym wywarł wrażenie bardzo niepewnego, ale widać się myliłem. Na drążki mocowane na ścianę bądź sufit sobie nie mogę pozwolić bo wynajmuję mieszkanie i właściciel raczej nie ucieszyłby się z nowej ozdoby, że o żonie nie wspomnę.

A coby wydłużyć i urozmaicić trening to jutro ruszam do sklepu po skakankę, dziś zaczynam też rozciąganie rozluźnione. Jakoś się ten trening mam nadzieję ułoży :-)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Podróbki Iron Gyma używa BeF i z tego co pokazał na filmie naprawdę da się na tym sprzęcie poszaleć:)
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Ja mój drążek darzę pełnym zaufaniem... i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu, zresztą już kilka razy o tym pisałem. :)
  • 0

Bar-Man

Bar-Man

Bodyweight, Bags, Bells & Barbells

• Bywalec
  • 826 postów
  • LokalizacjaToruń
Ja tylko raz spadłem z iron gyma. Właściwie spadłem razem z nim. Przy okazji nabawiłm się guza. Powodem był brak wystającej części futryny na której mógłbym go oprzeć. Wisiał pod wpływem samego nacisku mojej wagi, :-D
  • 0

Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.

http://kalistenikapo...y-odosobnienie/

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Ja nigdy nie miałem z nim żadnej nieprzyjemnej sytuacji... A nie powiem abym go oszczędzał. Codziennie podciągam się na nim wielokrotnie oraz robię muscle up'y.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych