Jakoś na mnie iron gym wywarł wrażenie bardzo niepewnego, ale widać się myliłem. Na drążki mocowane na ścianę bądź sufit sobie nie mogę pozwolić bo wynajmuję mieszkanie i właściciel raczej nie ucieszyłby się z nowej ozdoby, że o żonie nie wspomnę.
A coby wydłużyć i urozmaicić trening to jutro ruszam do sklepu po skakankę, dziś zaczynam też rozciąganie rozluźnione. Jakoś się ten trening mam nadzieję ułoży :-)
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Skazany - czas trwania treningu?
Started by
gwynbleidd
, Nov 24 2012 18:50 PM
Posted 25 November 2012 - 13:00 PM
Guest_zahir11_*
Posted 25 November 2012 - 15:40 PM
Guest_zahir11_*
Podróbki Iron Gyma używa BeF i z tego co pokazał na filmie naprawdę da się na tym sprzęcie poszaleć
Posted 25 November 2012 - 18:03 PM
Ja mój drążek darzę pełnym zaufaniem... i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu, zresztą już kilka razy o tym pisałem.
Posted 25 November 2012 - 20:27 PM
Ja tylko raz spadłem z iron gyma. Właściwie spadłem razem z nim. Przy okazji nabawiłm się guza. Powodem był brak wystającej części futryny na której mógłbym go oprzeć. Wisiał pod wpływem samego nacisku mojej wagi, :-D
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 25 November 2012 - 20:53 PM
Ja nigdy nie miałem z nim żadnej nieprzyjemnej sytuacji... A nie powiem abym go oszczędzał. Codziennie podciągam się na nim wielokrotnie oraz robię muscle up'y.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report