Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
WYZWANIA 11-2K12 "Najtwardsi z Twardych"
Started by
Guest_zahir11_*
, Nov 05 2012 22:31 PM
Posted 18 November 2012 - 21:05 PM
Moje fimliki:)
Pompki w staniu na rękach - Krok 2 - Kruk/wytrzymałościowy - 23s
http://www.youtube.com/watch?v=vruZydN0DfE&feature=plcp
Mostek pełny - Krok 6/wytrzymałościowy - 6
http://www.youtube.com/watch?v=LCU64poQOfs&feature=plcp
P.S. pobiłam mój rekord życiowy w długości kruka:) tak, tak wiem nogi w mostku powinny być bardziej proste:)
Pompki w staniu na rękach - Krok 2 - Kruk/wytrzymałościowy - 23s
http://www.youtube.com/watch?v=vruZydN0DfE&feature=plcp
Mostek pełny - Krok 6/wytrzymałościowy - 6
http://www.youtube.com/watch?v=LCU64poQOfs&feature=plcp
P.S. pobiłam mój rekord życiowy w długości kruka:) tak, tak wiem nogi w mostku powinny być bardziej proste:)
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Posted 18 November 2012 - 21:16 PM
Soniu dzisiaj nie przyznam ci punktów (limit wyczerpany), ale masz jak w banku
2 repy.
Z tymi nogami to się nie martw jest ok.
Z tymi nogami to się nie martw jest ok.
Posted 18 November 2012 - 21:39 PM
To chyba ja taki mało wygięty jestem... :-/
Posted 18 November 2012 - 23:02 PM
a kurdę, nie wiem czy ja tyle czasu wytrzymam w kruku, chociaż nie trenuję kruka to nie wiem jaki czas bym miał 
rep poszedł oczywiście
rep poszedł oczywiście
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Guest_zahir11_*
Posted 19 November 2012 - 00:30 AM
Guest_zahir11_*
Soniu, jestem pod wrażeniem Twoich postępów. Jeszcze całkiem niedawno wyzwaniem było dla Ciebie 5 sek, kruka. Zawstydzasz nas wszystkich ale też wszyscy jesteśmy z Ciebie dumni, jesteś perełką tego forum:)
Poleciały repy 2;)
Poleciały repy 2;)
Posted 19 November 2012 - 00:34 AM
Do tego bardzo atrakcyjną perełką... 
Również jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich postępów. Brawa na stojąco dla Ciebie. Jesteśmy z Ciebie ogromnie dumni. Oby tak dalej!
Również jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich postępów. Brawa na stojąco dla Ciebie. Jesteśmy z Ciebie ogromnie dumni. Oby tak dalej!
Posted 19 November 2012 - 00:43 AM
Heh, mostki w twoim wykonaniu z takim podkładem muzycznym nagle objawiły mi się jako erotyczne ćwiczenie 
Na poważnie, to ładne wykonanie. Gratulujemy życiówki (przynajmniej na jakiś czas) w kruku.
Repik leci.
Na poważnie, to ładne wykonanie. Gratulujemy życiówki (przynajmniej na jakiś czas) w kruku.
Repik leci.
Dum spiro, spero!
Posted 19 November 2012 - 18:53 PM
wow dziękuje za komentarze:) dodają skrzydeł i motywacji do dalszych ćwiczeń
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
to proste!! wciśnij Rep !!
Posted 19 November 2012 - 19:39 PM
Zahir, wrzuciłem już swoje zdjęcie przy filmiku z pompkami.
Sonia, świetny mostek, chciałbym tak się wyginać
Sonia, świetny mostek, chciałbym tak się wyginać
Posted 21 November 2012 - 00:39 AM
Wrzucam swoje pół pompki. Chyba za szybko robiłem bo jakoś mną rzucało na boki. W każdym razie dobrze było się nagrać i zobaczyć niedoskonałości
Pompki/krok 4/wytrzymałościowa(?)/20
Pompki/krok 4/wytrzymałościowa(?)/20
Posted 21 November 2012 - 09:43 AM
W stabilizacji sylwetki pomaga spięte ciało.
Ale to chyba wiesz.
Posted 21 November 2012 - 11:06 AM
Wiem, wiem, skupiłem się nie potrzebnie za bardzo na trzaskaniu większej ilości powtórzeń
Posted 21 November 2012 - 11:20 AM
W końcu chciałeś się wypompować. Czyli wyzwanie na ilość.
Guest_zahir11_*
Posted 21 November 2012 - 15:48 PM
Guest_zahir11_*
Rafiki, dzięki za zdjęcie, próba zaliczona:)
Emil, nie zauważyłem żeby Tobą rzucało. Był lekki przechyl na prawo ale to normalne;) A wynik 20 powtórzeń imponujący:)
Emil, nie zauważyłem żeby Tobą rzucało. Był lekki przechyl na prawo ale to normalne;) A wynik 20 powtórzeń imponujący:)
Posted 21 November 2012 - 16:53 PM
Cassi - dzięki za skan ze zdjęciami w podpisie! Teraz uzbrojony w wiedzę i zainspirowany Waszymi nagraniami też postaram się coś wrzucić do końca miesiąca.
Stopy razem, tzn. docelowo :) bo u mnie też z tym cienko w staniu na rękach. Poza tym konkret.
Wiem, wiem, skupiłem się nie potrzebnie za bardzo na trzaskaniu większej ilości powtórzeń :)
Stopy razem, tzn. docelowo :) bo u mnie też z tym cienko w staniu na rękach. Poza tym konkret.
Guest_zahir11_*
Posted 22 November 2012 - 00:13 AM
Guest_zahir11_*
Mr. Burns, wiedziałem że dasz się skusić, na Twój udział zawsze można liczyć i to mi się podoba:)
Posted 22 November 2012 - 00:36 AM
Burns nie ma za co, ale polecam zakupić książkę.
W Piątek wrzucę ćwiczenia z mostkiem mam na razie filmik pompki przy ścianie nie aktualny tylko z archiwa 3 tygodniowy jestem na kroku w pompkach do wąskich staram się dojść.
Tutaj nie chcę rep już dostałem
Emil masz rep. Jeszcze trochę będziesz robił pełne. Trening czyni Mistrza
W Piątek wrzucę ćwiczenia z mostkiem mam na razie filmik pompki przy ścianie nie aktualny tylko z archiwa 3 tygodniowy jestem na kroku w pompkach do wąskich staram się dojść.
Tutaj nie chcę rep już dostałem
Emil masz rep. Jeszcze trochę będziesz robił pełne. Trening czyni Mistrza
Posted 22 November 2012 - 01:00 AM
Guest_zahir11_*
Posted 22 November 2012 - 01:08 AM
Guest_zahir11_*
Cassi, rozumiem, że na razie wrzuciłeś ten filmik poza konkursem? Jeśli nie określ konkurencje (techniczna, wytrzymałościowa). Kartkę z nickiem Ci odpuszczę, bo jesteś tu powszechnie znany;)
Posted 22 November 2012 - 01:10 AM
Zahir załóżmy, że techniczną 10p. Nie byłem na to przygotowany.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report