Filmiki mile widziane
Więc wrzucam co aktualnie trenuję:
Czyli dzisiaj Mostek krok 8 skazany na trening i pewnie na tym kroku zostanę dłuższy czas, bo zauważyłem co trening zwiększam zakres ruchu, a najlepiej widać to po filmikach.
Nasze strony:
Guest_zahir11_*
Miałem to samo.Też robię drugi krok, bardziej szuje przedramiona i barki niż plecy:P nie wiem co robię źle
Guest_zahir11_*
Będę ćwiczył 1 raz w tygodniu flagę. Moim zdaniem wybijanie do flagi jest kontuzjogenne, bo czuć barki. Pewnie z siłowego tak samo, ale mniej. Na początku będę starał się wytrzymać w pozycji górnej tylko nogi złożone w pozycji kucznej i opuszczał się w dół.
Dzięki Furi + tym masz już doświadczenie.
Guest_zahir11_*
Dzięki Furi + tym masz już doświadczenie.
Dzięki, wiesz mimo że mam mały staż doświadczenia mam już całkiem sporo, chciałbym, żeby inni też mnie docenili. Niebawem nagram nowy filmik z całego treningu, także będzie można zobaczyć progres![]()
Powodzenia w nauce flagi
dobrze spostrzeżenie, po próbuje siłowego następnym razem, jak na razie wybijałem się i nogi miałem zgięte i wczoraj mogłem ustać w pozycji flagiNo dokładnie. I nie wiem dlaczego, nie polecane jest wybijanie się, tylko siłowe ciągniecie od początku.
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
0 members, 0 guests, 0 anonymous users