Zapuściłem się i to zdrowo. Mam 37 lat, 174 cm wzrostu i 86 kg wagi i przed sobą dość duży brzuch. 4 lata temu rzuciłem palenie i od tego czasu przybyło mi 10 kg. Przypadkowo trafiłem najpierw na "Skazanego" potem na te forum. Dawno dawno temu byłem dosyć sprawny - grałem w piłkę, 100 przysiadów, 20 pompek i 20 podciągnięć robiłem bez większego problemu. Teraz jest tragedia spróbowałem swoich sił i wydusiłem z siebie 8 pompek z czego połowę można uznać za poprawne technicznie. Przysiady jeszcze nie tragicznie z 30-40 do padnięcia zrobię. Ale podciąganie -szok - 0 (słownie: zero) ledwo wisiałem na drążku.
Postanowiłem zacząć "Świeżą krew" (w sumie to dopiero od poniedziałku), pilnować diety i... mój wielki brzuch strasznie przeszkadza w wykonywaniu ćwiczeń
Postanowiłem pozbyć sie mojego brzucha i tłuszczu a trafiwszy tu na forum wyczytałem o treningu kardio. Po przejrzeniu wielu wątków mam mętlik w głowie. Generalnie spodobały mi się ćwiczenia na spalanie tłuszczu z Bar Brothers Intense Fat Burning Routine -
Czy mogę robić sobie taki trening jako kardio w dni pomiędzy treningami
ze "Skazanego"? Czy może polecicie coś mniej wymagającego?
Bardzo proszę o radę.
Pozdrawiam, mregis

Sign In
Create Account

Back to top
Report