Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Mistrzostwa Świata w Street Workout - Polska!
Rozpoczęty przez
krzysiek20ino
, wrz 27 2012 18:38
Napisano 23 lutego 2013 - 23:47
nieźle nieźle
Panowie celujcie w Lipiec
Szykują się na prawdę poważne zawody.
Napisano 02 marca 2013 - 19:15
Napisano 31 marca 2013 - 22:32
3 sierpnia - Ryga, Łotwa.
W maju odbędą się eliminacje w Warszawie na jeszcze jedną osobę, która pojedzie z Łukaszem Stępniem na mistrzostwa, reprezentować Polskę.
Przyznam szczerze Łukasz pojechał po całości, ale więcej szczegółów tutaj - Eliminacje
W maju odbędą się eliminacje w Warszawie na jeszcze jedną osobę, która pojedzie z Łukaszem Stępniem na mistrzostwa, reprezentować Polskę.
Przyznam szczerze Łukasz pojechał po całości, ale więcej szczegółów tutaj - Eliminacje
"Aby odnieść sukces w tym co robisz musisz wpierw odnieść zwycięstwo nad własnymi słabościami."
Napisano 01 kwietnia 2013 - 21:22
Napisano 02 kwietnia 2013 - 10:56
Dlatego trzeba uważać co się pisze w sieci. Rzucisz czasem hasło półżartem/półserio i Cię za to ukamienują. No, ale Łukasz źle to rozegrał, a ludzie pojechali po nim po całości. Nawet nie chce mi się tego jakoś bardziej komentować choć zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem część komentarzy. Szkoda, że zamiast walki razem i dążenia do rozwoju SW w naszym kraju, znowu robią się podziały. Takie to typowo polskie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś