!!!Krok do przodu!!!
Zlot który miał się odbyć latem 2013 roku w Łodzi (Polska) przeobraziły się w ogólnoświatowe zawody SW. W ich organizowaniu pomaga nam World Street Workout Federation. Zjadą się do Polski zawodnicy z całego świata, więc trzeba będzie pokazać na co stać Polską scenę SW, która w ostatnich miesiącach rozwija się w błyskawicznym tempie .Sędziami będą Edward Checo z całą ekipą BarStarzz oraz Hannibal, pełny skład ekipy sędziowskiej ujawnimy w niedalekiej przyszłości.
Łukasz MankeyMan Stępień
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Mistrzostwa Świata w Street Workout - Polska!
Started by
krzysiek20ino
, Sep 27 2012 18:38 PM
Posted 27 September 2012 - 18:38 PM
Posted 27 September 2012 - 19:35 PM
no no. Na pewno będzie to ciekawe widowisko
Posted 27 September 2012 - 20:22 PM
Fantastyczna wiadomość! Jeśli tylko los pozwoli pojadę kibicować reprezentacji Kalistanika Polska - bo chyba oczywistym jest, że ktoś wystąpi co? (choćby poza konkursem)
Proponuję zrobić konkurs na projekt okazjonalnej koszulki na to wydarzenie!
Proponuję zrobić konkurs na projekt okazjonalnej koszulki na to wydarzenie!
Posted 27 September 2012 - 20:59 PM
Na forum mamy już użytkownika Łukasz Stępień i w tym temacie siedzi już kawałek czasu. Co nie co potrafi 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Posted 27 September 2012 - 21:04 PM
Ale się u nas nie udzielał już dawno...
Posted 27 September 2012 - 21:59 PM
bez lipy Hannibal przybędzie z USA ?
a co on startować nie może, sędzią będzie tylko ? by pewnie wszystkich położył na łopatki
a co on startować nie może, sędzią będzie tylko ? by pewnie wszystkich położył na łopatki
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 27 September 2012 - 22:00 PM
Heh. No przecież Hannibala mamy na tym forum:P Pokaż co potrafisz!
Jeśli pójdzie zgodnie z planem to nie tylko on będzie.
Posted 28 September 2012 - 01:52 AM
z chęcią się tam pojawie
będzie okazja na spotkanie się .
Posted 28 September 2012 - 08:56 AM
Obecność obowiązkowa, nie mówię już o starcie bo forma pewnie nie pozwoli ale pooglądać wymiataczy z całego świata do nie byle co:D
Guest_zahir11_*
Posted 28 September 2012 - 14:39 PM
Guest_zahir11_*
Rewelacja:)
Posted 28 September 2012 - 16:52 PM
Wspaniała wiadomość.
Na pewno przyjadę pooglądać, bo na start w zawodach to jestem na razie za cienki w uszach.
Posted 28 September 2012 - 17:40 PM
Jezeli czas pozwoli tez bede chcial sie tam pojawic i popatrzec jak robia to najlepsi
!
Posted 28 September 2012 - 19:52 PM
Posted 01 October 2012 - 16:10 PM
Świetna informacja. I fajnie, że w Łodzi
Posted 13 October 2012 - 20:59 PM
Jeżeli bęe miał możłiwośc, to pojadę obejrzec
Posted 17 October 2012 - 21:27 PM
Szczerze wątpię, żebym się tam wybrał, ale kto wie kto wie... naprawdę się teraz napaliłem!
Jak ma być hannibal... rany, ale będzie!
Nawet jak nie pojade to może coś na yt będzie...
Edit: Chyba jednak tam się wybiorę
Rodzice chyba nie mają nic przeciwko wstępnie
Jak ma być hannibal... rany, ale będzie!
Nawet jak nie pojade to może coś na yt będzie...
Edit: Chyba jednak tam się wybiorę
Posted 28 November 2012 - 16:44 PM
Trochę odgrzeję temat. Te mistrzostwa to są pewne?
Skąd macie takie informacje? W sumie nie interesuje mnie skąd, tylko czy na pewno konkurs się odbędzie w Polsce.
Bo trochę mi się to zdaje "za piękne".
Z chęcią bym się wybrał. Byłoby na co popatrzeć.
"Aby przebyć tysiąc mil, trzeba zrobić pierwszy krok." - Bruce Lee
Posted 28 November 2012 - 16:50 PM
Jak data nie będzie jakaś kolidująca to raczej przyjadę, super sprawa!
Posted 28 November 2012 - 19:03 PM
To nie będą mistrzostwa świata tylko zawody między narodowe. Data jak na razie nie jest pewna, bo planujemy najpierw stworzyć plac do street workoutu, a potrzebujemy na to kasy od miasta (chodzi o łódź). Udało już się dostać do oficjalnej federacji WSWF (World Street Workout Federation) i jest kilka ważnych spraw do załatwienia, typu reklamy street workoutu w Polsce, mamy zorganizować seminaria i tak dalej. Gdy zostanie stworzony plac wtedy zajmiemy się organizacją zawodów.
Zadacie pewnie pytanie skąd to wiem? Jestem z tym na bieżąco, gdyż razem z kolegą (założycielem Real Strenght) to organizujemy. Jak będzie więcej konkretnych informacji w tym kierunku to zapodam.
Zadacie pewnie pytanie skąd to wiem? Jestem z tym na bieżąco, gdyż razem z kolegą (założycielem Real Strenght) to organizujemy. Jak będzie więcej konkretnych informacji w tym kierunku to zapodam.
"Aby odnieść sukces w tym co robisz musisz wpierw odnieść zwycięstwo nad własnymi słabościami."
Posted 28 November 2012 - 19:14 PM
Wiem, wiem. Łukasz Stępniak.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report