Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Mistrzostwa Świata w Street Workout - Polska!
Started by
krzysiek20ino
, Sep 27 2012 18:38 PM
Posted 28 November 2012 - 20:57 PM
Ok, dzięki za informacje. Dobrze, że ktoś się tym zajmuje. Mam nadzieję, że Wasze działania przyniosą oczekiwane rezultaty.
"Aby przebyć tysiąc mil, trzeba zrobić pierwszy krok." - Bruce Lee
Posted 28 November 2012 - 23:27 PM
Wiem, wiem. Łukasz Stępniak.
Stępień *
"Aby odnieść sukces w tym co robisz musisz wpierw odnieść zwycięstwo nad własnymi słabościami."
Posted 05 December 2012 - 01:12 AM
Powodzenia chłopaki mam nadzieję ,że to wypali.
Posted 23 February 2013 - 19:52 PM
Odświeżę: Coś wiadomo więcej?
Posted 23 February 2013 - 23:47 PM
nieźle nieźle
Panowie celujcie w Lipiec
Szykują się na prawdę poważne zawody.
Posted 25 February 2013 - 23:23 PM
Odświeżę: Coś wiadomo więcej?
Dołączam sie do pytania.
Posted 01 March 2013 - 21:13 PM
Chętnie bym pojechał to zobaczyć,
"Prawdziwy trening zaczyna sie w momencie gdy chcesz skończyć..." [/size][/code]
Posted 02 March 2013 - 16:48 PM
Ja na 95% POJADĘ, ale żeby to wypaliło
Chętnie bym zobaczył chłopaków
Posted 02 March 2013 - 19:15 PM
Chciał bym po przeczytaniu tego tematu użyć przekleństwa, ale się powstrzymam i zostanę napalony aż do zawodów. Będę na zawodach choć bym miał kolarzówą przyjechać!!!!!!!!!!!!!
"Liczy się nie to, kim ktoś się urodził, ale kim wybrał, by być". - Joanne Kathleen Rowling
Posted 02 March 2013 - 20:45 PM
Chciał bym po przeczytaniu tego tematu użyć przekleństwa, ale się powstrzymam i zostanę napalony aż do zawodów. Będę na zawodach choć bym miał kolarzówą przyjechać!!!!!!!!!!!!!
Hah, to jedziemy we dwóch ; d
Posted 03 March 2013 - 15:47 PM
Tylko szkoda, że z zupełnie innych stron jesteśmy. ;D
"Liczy się nie to, kim ktoś się urodził, ale kim wybrał, by być". - Joanne Kathleen Rowling
Posted 05 March 2013 - 19:57 PM
Tylko szkoda, że z zupełnie innych stron jesteśmy. ;D
Damy rade ; D
Posted 10 March 2013 - 14:49 PM
Ktoś zna konkretną datę ? Ja oczywiście postaram się być.
Posted 31 March 2013 - 22:32 PM
3 sierpnia - Ryga, Łotwa.
W maju odbędą się eliminacje w Warszawie na jeszcze jedną osobę, która pojedzie z Łukaszem Stępniem na mistrzostwa, reprezentować Polskę.
Przyznam szczerze Łukasz pojechał po całości, ale więcej szczegółów tutaj - Eliminacje
W maju odbędą się eliminacje w Warszawie na jeszcze jedną osobę, która pojedzie z Łukaszem Stępniem na mistrzostwa, reprezentować Polskę.
Przyznam szczerze Łukasz pojechał po całości, ale więcej szczegółów tutaj - Eliminacje
"Aby odnieść sukces w tym co robisz musisz wpierw odnieść zwycięstwo nad własnymi słabościami."
Posted 01 April 2013 - 11:35 AM
Trochę chamówa ale i tak życzę powodzenia, mimo że street workout trochę nudą wieje.
Posted 01 April 2013 - 14:57 PM
?? Czemu nudą?
Ale fakt chamsko, ja tu myślałem o Łodzi, a tu w Ryga jakaś :/
Więc wszystko h** strzelił dwoma słowami no trudno "P
Ale fakt chamsko, ja tu myślałem o Łodzi, a tu w Ryga jakaś :/
Więc wszystko h** strzelił dwoma słowami no trudno "P
Posted 01 April 2013 - 16:07 PM
bardzo skormny jest ten lukasz stepien..., w kazdym razie watpie zeby kiedykolwiek sie zrehabilitowal na polskiej scenie
Posted 01 April 2013 - 19:38 PM
Trochę taki dzieciaczek z tego Stępnia.
Posted 01 April 2013 - 21:22 PM
Już widzę jak na Fb przytoczą te cytaty
Ja mimo wszystko jestem zawiedziony, ale nie aż tak. Nie nastawiałem się na to na 100% więc spoko
W bambuko trochę Ci wszyscy goście robią na Fb i na tych federationach całych, zwłaszcza niektórzy kolesie z SW Poland na Fb...
Ja mimo wszystko jestem zawiedziony, ale nie aż tak. Nie nastawiałem się na to na 100% więc spoko
W bambuko trochę Ci wszyscy goście robią na Fb i na tych federationach całych, zwłaszcza niektórzy kolesie z SW Poland na Fb...
Posted 02 April 2013 - 10:56 AM
Dlatego trzeba uważać co się pisze w sieci. Rzucisz czasem hasło półżartem/półserio i Cię za to ukamienują. No, ale Łukasz źle to rozegrał, a ludzie pojechali po nim po całości. Nawet nie chce mi się tego jakoś bardziej komentować choć zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem część komentarzy. Szkoda, że zamiast walki razem i dążenia do rozwoju SW w naszym kraju, znowu robią się podziały. Takie to typowo polskie...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report