Witam! Ostatnio napisałem do redakcji wydawnictwa aha, pytając o convict conditioning 2, dzisiaj dostałem maila, w którym napisano, że książka jest w trakcie tłumaczenia i najprawdopodobniej ukaże sięw zimie. Nie wiem jak wy, ale ja nie mogę sięjuż doczekac
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Skazany na trening - częśc 2 !!!
Rozpoczęty przez
Shadow
, wrz 03 2012 16:53
Napisano 03 września 2012 - 17:34
Napisano 03 września 2012 - 21:20
A mi napisali dokładnie tak:
------------------------------------------------------------------------
Od Pani Karoliny
Książka Skazany na trening 2 powinna ukazać się do końca tego roku. Zachęcam do odwiedzania naszej strony internetowej gdzie na bieżąco zamieszczamy informacje o nowościach.
Cieszymy się z zainteresowania naszymi tytułami i życzymy dalszych sukcesów w treningu.
Pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------------------
A zapewne ukaże się na wiosnę
Ale najważniejsze, że są działania w tej sprawie.
Szacunek dla redakcji
Pozdrawiamy może i patrzą na nas co piszemy
Sopel szkoda, że nie ma w wersji niemieckiej.
------------------------------------------------------------------------
Od Pani Karoliny
Książka Skazany na trening 2 powinna ukazać się do końca tego roku. Zachęcam do odwiedzania naszej strony internetowej gdzie na bieżąco zamieszczamy informacje o nowościach.
Cieszymy się z zainteresowania naszymi tytułami i życzymy dalszych sukcesów w treningu.
Pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------------------
A zapewne ukaże się na wiosnę
Szacunek dla redakcji
Pozdrawiamy może i patrzą na nas co piszemy
Sopel szkoda, że nie ma w wersji niemieckiej.
Napisano 06 września 2012 - 21:56
Chłopaki znów dostałem wiadomość z Wydawnictwa Aha
Trwają prace nad wersją optymistyczną i zakończy się w końcówce grudnia.
Książka ukaże się w wersji realistycznej styczeń 2013.
Jeszcze 4 miesiące. Najważniejsze jest aby dobrze przetłumaczyli.
Pozdrawiam
Anna Rogala
Dyrektor wydawniczy
Pozdrawiam
Trwają prace nad wersją optymistyczną i zakończy się w końcówce grudnia.
Książka ukaże się w wersji realistycznej styczeń 2013.
Jeszcze 4 miesiące. Najważniejsze jest aby dobrze przetłumaczyli.
Pozdrawiam
Anna Rogala
Dyrektor wydawniczy
Pozdrawiam
Napisano 10 września 2012 - 08:45
Najważniejsze jest aby dobrze przetłumaczyli.
Najważniejsze, żeby niczego nie ominęli tak jak w "Enter the kettlebell" gdzie nie ma najważniejszego programu treningowego książki.
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Napisano 03 lutego 2013 - 12:18
Napisano 03 lutego 2013 - 18:55
Napisano 03 lutego 2013 - 19:14
Chyba jak większość na tym forum bardzo sobie cenie pierwszą część Skazanego, drugą na pewno kupię i dokładnie się z nią zapoznam.
W tym miesiącu mamy już dwie książki, które każdy z nas powinien mieć: Skazany na trening 2 oraz Power to the People. Mam nadzieję, że ten rok przyniesie jeszcze więcej lektury o podobnej jakości.
W tym miesiącu mamy już dwie książki, które każdy z nas powinien mieć: Skazany na trening 2 oraz Power to the People. Mam nadzieję, że ten rok przyniesie jeszcze więcej lektury o podobnej jakości.
Napisano 03 lutego 2013 - 23:21
Pavel bardzo często odwołuję się do PTP w swoich książkach, które dotychczas ukazały się w Polsce. Myślę, że dla uzupełnienia wiedzy warto zainwestować w ten tytuł. A jeśli nawet książka ta traktuję głównie o martwym ciągu, to w mojej opinii i tak się opłaca. Martwy to przecież jedno z najlepszych ćwiczeń (jeśli nie najlepsze) z wykorzystaniem ciężarów zewnętrznych. Nawet najzagorzalszy fan treningu kalistenicznego powinien bliżej się przyjrzeć temu ćwiczeniu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś