Pierwsze zdj. zrobione ponad rok temu ale przed treningiem kali też tak wyglądałem a kalistenikę trenuję prawie 5 miesięcy. Drugie zdj. z wczoraj ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Napisano 26 sierpnia 2013 - 19:23
Siema, niestety nie mam czasu na prowadzenie dziennika ćwiczeń i ostatnio mało udzielam się na forum, ale to nie znaczy, że przestałem trenować, poniżej daję aktualne fotki po małej redukcji, a parę stron wcześniej (str. 26) można znaleźć fotki "przed" i sobie porównać
sorry za jakość zdjęć - robione telefonem

"Nie obawiaj się porażki – to nie porażka, ale mało ambitny cel jest błędem. W wielkiej próbie honorowo jest nawet polec."
Bruce Lee
Napisano 31 sierpnia 2013 - 15:42
Witam coś od siebie ![]()
Zdjęcie po 3 miesiącach i tygodniu kalisteniki, aczkolwiek od stycznia zrzuciłem 17kg, i tak oto teraz wyglądam. Nabrałem trochę mięśni, i do przodu
Jak znajdę to dam zdjęcie porównawcze z 2012 jak byłem jeszcze byłem troszkę grubszy. (noga wygląda w tym cieniu jakbym jej nie trenował, ale trenuję!
)
Załączone pliki
Napisano 01 września 2013 - 18:03
(Do moderatorów : musiałem napisać nowy post, ponieważ nie mogłem dodać zdjęcia w tamtym, próbowałem, nie wiem dlaczego )
To zdjęcie pokazuje mnie "trochę" młodszego, ale sam fakt, że całe życie byłem "jak księżyc w pełni". Mówiono mi, że to przez geny, i całe życie już tak będzie
Ja chciałem udowodnić, że się tym nie przejmuję. Możliwe że kogoś zmotywuję, nie przejmujcie się aż tak tymi całymi genami ![]()
Załączone pliki
Napisano 02 września 2013 - 16:11
Witam
Nadszedł ten dzień gdzie i ja postanowiłem umieścić swoje foto. Mam 16 lat, wzrost 173cm, waga około 61 kg.
Od początku mojej przygody z kalisteniką na pierwszym miejscu była siła, pózniej wygląd, więc na zdjęciu nie będzie sylwetki kulturysty ; D
Siła Panie i Panowie !
Załączone pliki
Napisano 03 września 2013 - 08:52
Chyba nadszedł czas żeby zaktualizować zdjęcie, które wrzuciłem 2 miesiące temu. Zrobione dzisiaj rano. Za kolejne 2 miesiące ciężkiej pracy wrzucę kolejne... mam nadzieje że z jeszcze lepszymi efektami ![]()
KEEP GOIN'!!
PS Przepraszam za jakość ostatniego zdjęcia, niestety mój telefon ostatnio nie daje rady...
Załączone pliki
Napisano 11 września 2013 - 16:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś