Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Nasze koszulki.
Started by
Orel
, Jul 02 2012 17:15 PM
Posted 04 July 2012 - 16:52 PM
j.w.!
Posted 04 July 2012 - 19:16 PM
Takie rozwiązanie najszybsze :-P
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 04 July 2012 - 20:34 PM
Sorry chłopaki wrzucę taki jeszcze projekt koszulki.
Posted 04 July 2012 - 20:36 PM
Sorry chłopaki wrzucę taki jeszcze projekt koszulki.
Fajne przód bym zostawił ale napis kalistenika.pl z tyłu u góry:) i gitara. Czyli nie jesteście za tym abyśmy założyli swój sklep ? każdy by sobie wtedy wybrał co by chciał, a każdy nowy trenujący mógłby bez problemu, i bez zbędnych załatwień nabyć taka koszulkę czy bluzę.
Posted 04 July 2012 - 20:37 PM
Ja jestem za takim rozwiązaniem, szczerze nie uśmiecha mi się szukanie porządnego wytwórcy na własną rękę...
Shut up and get moving.
Posted 04 July 2012 - 20:48 PM
]A zauważyliście w zakładce że jest Kalistenika i Street Workout.
jeszcze inna opcja
[attachment=53]
[attachment=55]
[attachment=54
jeszcze inna opcja
[attachment=53]
[attachment=55]
[attachment=54
Posted 05 July 2012 - 09:11 AM
Ja to sobie chyba strzelę kubek z logo i w pracy będę kozaczył
Posted 05 July 2012 - 17:29 PM
TO jak wy to macie zamiar zrobić...
http://xt24.eu/ << tutaj można stworzyć sklepy dedykowane, czyli Admin zakłada sklep pod nazwą "Kalistenika Polska", wysyła projekty i każdy kto chce może sobie kupić koszulkę. Tak myślę że będzie najprościej
Faktycznie wydaje się to najprostszym rozwiązaniem. Tam można różne rodzaje, kolory i rozmiary koszulek wystawić z tym samym nadrukiem więc każdy wybrałby sobie co tam mu pasuje. Np. ten wzór od BeFa + adres strony(kalistenikapolska.pl) na rękawach.
Posted 05 July 2012 - 17:46 PM
Byłbym za tym tworzeniem sklepu, czy jak to tam działa, bo na własną rękę, znając moje szczęście, znajdę jakieś gów*o
--------------------------------
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."
„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."
„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”
Posted 05 July 2012 - 17:55 PM
Też mi się wydaje, że koszulki powinny być jednakowe z jednej firmy. Materiał bawełna 100%. Czyli białe i czarne ewentualnie dodatkowo szare.
Jeszcze jedno czy flex to samo co sitodruk?
W sieci wyczytałem że technologia flex podobna do techniki zdobienia flockiem, wykorzystywana jest jednak głównie do zdobienia materiałów poliestrowych. A poliester jest materiałem który nie przepuszcza powietrza. Musimy uwzględnić z jakiej firmy mają być koszulki?
- PromoStars
- Fruit of the Loom
- Stedman
- Hanes
- Jerzees Colours
- Result
- Russell Collection
- B&C
- Kariban
- Harvest
link producentów koszulek http://www.minicom.c...reklamowa2.html
koszt takiej koszulki waha się 10-13zł czystej bez napisu Fruit of the Loom może taniej też zależy przy jakiej ilości.
Materiały
• 165 g/m2 (White: 160 g/m2)
• 100% bawełna (Belcoro®)
• (Ash: 99% bawełna, 1% poliester / Heather Grey: 97% bawełna, 3% poliester)
• taśma wzdłuż karku
• podwójny szew przy rękawach, wokół wykroju szyi i wzdłuż brzegu
• materiał niekurczliwy
• bez szwów bocznych
Fruit of the loom przy większej ilości
Biały 30szt+
7,46 zł
Biały 72szt+
6,44 zł
Biały 216szt+
6,29 zł
Ash 30szt+
8,34 zł
Ash 72szt+
7,59 zł
Ash 216szt+
7,42 zł
Kolor 30szt+
8,68 zł
Kolor 72szt+
7,92 zł
Kolor 216szt+
7,73 zł
Jeszcze jedno czy flex to samo co sitodruk?
W sieci wyczytałem że technologia flex podobna do techniki zdobienia flockiem, wykorzystywana jest jednak głównie do zdobienia materiałów poliestrowych. A poliester jest materiałem który nie przepuszcza powietrza. Musimy uwzględnić z jakiej firmy mają być koszulki?
- PromoStars
- Fruit of the Loom
- Stedman
- Hanes
- Jerzees Colours
- Result
- Russell Collection
- B&C
- Kariban
- Harvest
link producentów koszulek http://www.minicom.c...reklamowa2.html
koszt takiej koszulki waha się 10-13zł czystej bez napisu Fruit of the Loom może taniej też zależy przy jakiej ilości.
Materiały
• 165 g/m2 (White: 160 g/m2)
• 100% bawełna (Belcoro®)
• (Ash: 99% bawełna, 1% poliester / Heather Grey: 97% bawełna, 3% poliester)
• taśma wzdłuż karku
• podwójny szew przy rękawach, wokół wykroju szyi i wzdłuż brzegu
• materiał niekurczliwy
• bez szwów bocznych
Fruit of the loom przy większej ilości
Biały 30szt+
7,46 zł
Biały 72szt+
6,44 zł
Biały 216szt+
6,29 zł
Ash 30szt+
8,34 zł
Ash 72szt+
7,59 zł
Ash 216szt+
7,42 zł
Kolor 30szt+
8,68 zł
Kolor 72szt+
7,92 zł
Kolor 216szt+
7,73 zł
Posted 05 July 2012 - 18:49 PM
Nie widzę żadnego sensownego uzasadnienia dla takiego podejścia. Po co robić sobie w ogóle sztuczne problemy?? Przecież można założyć sklep dla tych, którym nie chce się szukać odpowiedniej firmy i samemu wszystkiego załatwiać oraz udostępnić odpowiedni plik graficzny z logiem dla wszystkich tych, którzy chcą zamówić sobie koszulki gdziekolwiek indziej. Jedno nie wyklucza drugiego więc skąd ta cała Wasza niepotrzebna rozkminka?Też mi się wydaje, że koszulki powinny być jednakowe z jednej firmy.
Tu też dałbym każdemu wolną rękę. Niby po co ograniczać komukolwiek możliwość wyboru? Ma ktoś ochotę na czerwoną koszulkę bez rękawków to niech sobie zamawia skoro mu się podoba. I tak większość wybierze między czarnym a białym.Materiał bawełna 100%. Czyli białe i czarne ewentualnie dodatkowo szare.
Nie, to są dwie różne metody.Jeszcze jedno czy flex to samo co sitodruk?
Sitodruk
Najstarsza technika zdobienia odzieży. Druk polega na przenoszeniu wzoru poprzez szablon-matryce przypominającą siatkę. W miejscach gdzie jest prześwit przeciskana zostaje farba i przenoszona na materiał.
ZALETY:
- trwałość nadruku,
- możliwość drukowania dowolnego rodzaju materiału,
- niska cena dla dużych nakładów,
WADY:
- konieczność przygotowania matrycy/sita,
- nieopłacalny dla niskich nakładów.
O technice flex pisałem wcześniej (http://kalistenikapo...id=3520#pid3520). Ja wszystkie swoje dotychczasowe projekty wykonywałem właśnie w tej technice oraz na bawełnianych koszulkach z PromoStars. Zjakości nadruku jak i samych koszulek jest bardzo zadowolony o czym również pisałem kilka postów wcześniej.
Posted 05 July 2012 - 18:59 PM
Befie ile wyniósł koszt koszulki z promostars przy jednej sztuce.
http://promostars.co...alog_online.htm
http://promostars.co...alog_online.htm
Posted 05 July 2012 - 19:14 PM
Ja swoje zamówienia realizuję zawsze w http://www.dejna.pl i oni tam robią wydruki właśnie na koszulkach tej firmy. Koszt jednej sztuki to jakieś 30zł, oczywiście już z nadrukiem.
Posted 05 July 2012 - 19:22 PM
Słuchaj będziesz u nich zamawiał koszulkę kalistenika? Jak zamówisz to ja zamówię, bo projekt już będą mieć i zrobią mi taką samą. Tylko dojdzie koszt przesyłki
Posted 05 July 2012 - 19:29 PM
No mam w tym miesiącu więcej projektów do zrealizowania więc pewnie przy okazji zamówię też koszulkę z kalisteniki. Najrozsądniej zrobisz kontaktując się z nimi telefonicznie lub mailowo. Nie będzie najmniejszych problemów aby dogadać wszelkie szczegóły.
Posted 05 July 2012 - 19:35 PM
Dzięki befie jak zamówisz daj znać.
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Posted 05 July 2012 - 19:39 PM
No problem... Tylko niech się administracja wypowie, jakie te koszulki w końcu robimy. Który projekt, lub ewentualnie co dodać zmienić w już proponowanych?
Posted 05 July 2012 - 19:48 PM
Mi tam rybka. Dokładnie musi być decyzja administratora
Posted 06 July 2012 - 09:47 AM
Ja jestem za tym żeby jedna osoba zrobiła zamówienie dla wszystkich, z tego co patrzyłem po stronach zajmujących się nadrukami to koszty wraz z ilością spadają w dół. I proponuję zrobić jeszcze bluzę na chłodne dni
Full zestaw.
Posted 06 July 2012 - 09:52 AM
Nie rozumiem dlaczego nie chcecie zrobić ankiety... to co się spodoba większości będzie obowiązywało i tyle.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report