Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Nasze koszulki.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
90 odpowiedzi w tym temacie

Barkes

Barkes

Advanced Member

• Zasłużony
  • 259 postów
Będą koszulki :)
  • 0

Przemix

Przemix

I'm alone because i'm so misunderstood.

• Użytkownik
  • 42 postów

Będą koszulki :)

A coś więcej na ten temat? :)

• 0
"Zatrzyj ręce i weź się do roboty. Krew zacznie ci lepiej
krążyć, a umysł lepiej pracować. Przepływ życia w tkankach
szybko wypędzi z twojego umysłu zmartwienia. To najtańsze
lekarstwo jakie istnieje na ziemi - i jedno z najlepszych."

~Bernard Shaw.

Stef

Stef

Stef

• Użytkownik
  • 153 postów
Już założyłem sklep na tym xt24 tylko jeszcze Barkes musi zrobić wzór w grafice wektorowej bo ja się na tym nie znam, weźmiemy raczej to od Befa bo bardzo ładnie wygląda.
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Jakbyście potrzebowali pomocy grafika to służę pomocą. :)
  • 0

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 postów

Już założyłem sklep na tym xt24 tylko jeszcze Barkes musi zrobić wzór w grafice wektorowej bo ja się na tym nie znam, weźmiemy raczej to od Befa bo bardzo ładnie wygląda.

Witam, i jak idą prace nad projektem? robicie projekt tylko na same t-shirt'y? czy polo i bluzy też ?
  • 0

Barkes

Barkes

Advanced Member

• Zasłużony
  • 259 postów
Na chwilę obecną wyjdą trzy rodzaje t-shirtów, dwa droższe z dwoma wzorami (duży przód, mały tył) oraz jeden tańszy z mniejszym logiem po jednej ze stron klatki piersiowej. Ceny niestety są nałożone przez naszego partnera xt24.eu dodatkowo z prowizją, więc ceny będą nieco wyższe niż przewidywaliśmy.

Tańszy tshirt - 30 zł
Droższy - 50 zł.

Już niedługo ogłosimy wiadomość, kiedy można będzie kupić pierwsze koszulki. :rolleyes:
  • 0

jacknag

jacknag

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 19 postów
  • LokalizacjaKraków
http://www.robimynad...9c1346ae3259ff9

może warto by zobaczyć tu, ceny byłyby chyba o niebo niższe i dodatkowo można by powiększyć ofertę (bluzy, spodnie, czapki, portfele)
  • 0
"Oświęcim zaczyna się wszędzie tam, gdzie ktoś patrzy na rzeźnię i myśli: to tylko zwierzęta"

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Na chwilę obecną wyjdą trzy rodzaje t-shirtów, dwa droższe z dwoma wzorami (duży przód, mały tył) oraz jeden tańszy z mniejszym logiem po jednej ze stron klatki piersiowej. Ceny niestety są nałożone przez naszego partnera xt24.eu dodatkowo z prowizją, więc ceny będą nieco wyższe niż przewidywaliśmy.

Tańszy tshirt - 30 zł
Droższy - 50 zł.

Już niedługo ogłosimy wiadomość, kiedy można będzie kupić pierwsze koszulki. :rolleyes:

Bardzo fajnie :), w takim razie czekamy na koszulki.
Hm czemu narzucił swoja prowizję skoro, wy jako założyciele ustalacie swoje ceny od ceny wyjściowej (czyli sklepu xt24.eu). Chyba, że coś się pozmieniało. Ale te ceny nie są wysokie. :)
  • 0

Barkes

Barkes

Advanced Member

• Zasłużony
  • 259 postów

Hm czemu narzucił swoja prowizję skoro, wy jako założyciele ustalacie swoje ceny od ceny wyjściowej (czyli sklepu xt24.eu). Chyba, że coś się pozmieniało. Ale te ceny nie są wysokie. :)

Napisałem "dodatkowo" z nakładaną przez nas prowizją

• 0

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Napisałem "dodatkowo" z nakładaną przez nas prowizją

W porządku, czekacie pewnie na akceptację wzorów koszulek. :) 

http://www.robimynadruki.pl/shop_content.php/coID/1/content/Cennik/XTCsid/e123ffde7cfebb2ea9c1346ae3259ff9

może warto by zobaczyć tu, ceny byłyby chyba o niebo niższe i dodatkowo można by powiększyć ofertę (bluzy, spodnie, czapki, portfele)

Hm, ale na xt24 będziemy mieli swój sklep. Myślę, że to będzie ułatwienie dla użytkowników, ponieważ każdy nowy użytkownik który będzie chciał pozyskać koszulkę nie będzie się dobijał do administratora po to żeby zamówić sobie koszulkę, tylko zrobi to sam, bez zbędnych spraw;)
  • 0

Barkes

Barkes

Advanced Member

• Zasłużony
  • 259 postów
Zapraszamy http://kalistenikapo...id=4028#pid4028
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych