Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Nasze koszulki.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
90 odpowiedzi w tym temacie

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 postów

Tak jak pisałem wcześniej

Można również taki projekt wykonać za pomocą haftu komputerowego, podobno bardzo dobra sprawa. Sam jednak nigdy nie próbowałem więc ciężko mi określić, czy taka metoda jest lepsza.

Flex mam przetestowany i osobiście nie ryzykowałbym innego sposobu. Haft bardziej pasuje mi do bluz lub jakiś polarów, na zwykły T-Shirt mam wrażenie, że się nie spiszę. Będzie od wewnętrznej strony drapał a tego nienawidzę. Flex nie przechodzi na drugą stronę koszulki, wnętrze pozostaje gładkie.

Sorki, jakoś przeoczyłem słowo "haft". :) w sumie masz racje, będzie gryzło, ale może będzie pasować do koszulek Polo? jak myślisz?
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
Bluzy to też świetny pomysł, doskonałe na chłodniejsze dni (wystarczy zerknąć na filmy Bar Brothers żeby zobaczyć, jak to wygląda w akcji), ale chyba sporo droższe...
Ale pewnie jak zaczniemy od koszulek i się rozpędzimy, to nie skończymy na bluzach, a na całych dresach forumowych :D
  • 0
Shut up and get moving.

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów
Tutaj na prawdę tanio można to wszystko zrobić -> http://xt24.eu/ , oferują 5 rodzajów nadruku(Sitodruk, haft, Termo-Flock, Termo-Flex, Sublimacja), oraz bluzy, koszulki polo, t-shirt'y, czapeczki itd itdp. :)
  • 0

Przemix

Przemix

I'm alone because i'm so misunderstood.

• Użytkownik
  • 42 postów
No to mamy już projekt. Wystarczy znaleźć jakąś odpowiedzialną osobę (myślę że Administrator) który by zrobił zamówienia, zebrał kasę itp
  • 0
"Zatrzyj ręce i weź się do roboty. Krew zacznie ci lepiej
krążyć, a umysł lepiej pracować. Przepływ życia w tkankach
szybko wypędzi z twojego umysłu zmartwienia. To najtańsze
lekarstwo jakie istnieje na ziemi - i jedno z najlepszych."

~Bernard Shaw.

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów
Jeżeli byśmy tutaj zamawiali to trzeba projekty na takich koszulkach zrobić lub bluzach lub innej odzieży. Przykładowo-> http://xt24.eu/sklep/BloodBrothers/, http://xt24.eu/sklep...zulki_rowerowe/ ale nie wiem co na to inni, może znacie lepsze firmy.
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Panowie, a koszulki dla płci przeciwnej? :D zapomnieliście
  • 0

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Panowie, a koszulki dla płci przeciwnej? :D zapomnieliście

Są, można zrobić projekt, w tej firmie o której pisałem. Są rzeczy męskie i damskie. :)
  • 0

Przemix

Przemix

• Użytkownik
  • 42 postów

Jeżeli byśmy tutaj zamawiali to trzeba projekty na takich koszulkach zrobić lub bluzach lub innej odzieży. Przykładowo-> http://xt24.eu/sklep/BloodBrothers/, http://xt24.eu/sklep...zulki_rowerowe/ ale nie wiem co na to inni, może znacie lepsze firmy.

Te sklepy dedykowane to fajna sprawa :P Można zrobić kilka projektów (t-shirty, polówki, bluzy itp) i każdy kto chce może zamówić :)
  • 0

~Bernard Shaw.

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 598 postów
  • LokalizacjaWawa

No to mamy już projekt. Wystarczy znaleźć jakąś odpowiedzialną osobę (myślę że Administrator) który by zrobił zamówienia, zebrał kasę itp

Ja bym jednak zrobił ankietę dotyczącą projektu i koloru (ja wolę czarne, choć białą też bym wziął).
  • 0
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

Boban

Boban

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 38 postów
Co do projektu, przód tak jak proponował Bef, a z tyłu bym dał na wysokości karczku małe logo z napisem "kalistenikapolska.pl"

Ja to bym chętnie wziął białą koszulkę i czarną żonobijkę ;)
  • 0
--------------------------------

"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

aquaknight

aquaknight

aqua

• Użytkownik
  • 366 postów
Ja jestem za wersją, którą pokazał BeF :) Bardzo mi się podoba, wolę czarną, i jest prosta. A prostota to podstawa ;p

• 0

wolves2

wolves2

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 86 postów
Pomysł Bef'a najlepszy bo najprostszy, a co do koloru ja jestem za białym ewentualnie niebieski : P
  • 0

Saffira

Saffira

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 43 postów
wiecie co jak tak macie sie o kolor prztykać, czy siaki czy owaki a pobrudzi sie a nie - weźcie SZARY :D :P
  • 0

marcin902

marcin902

Go Hard or Go Home

• Użytkownik
  • 70 postów
  • LokalizacjaKraków Miasto Królów Polski
Niech ktoś wreszcie zrobi ankiete :) albo po prostu stwórzmy listę np:

A) Polo
1. marcin902
2. ...

B) T-shirt
1. Saffira
2.

itd.

Sposób jest dobry i szybki, zobaczymy ile będzie chętnych i na jakie modele :) Potem zostanie ustalić np. 2 wersje kolorystyczne np. biały i czarny a na końcu zagłosujemy na logo :)
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Nie rozumiem nad czym Wy tu tak rozmyślacie... Niech każdy sobie indywidualnie wybierze kolor, model koszulki, rozmiar itp. Nie musimy przecież robić jednego dupnego zamówienia, w jednej firmie. Ja osobiście jeśli projekt zostanie przyjęty zamówię sobie koszulkę u siebie. Tam gdzie zawsze realizowałem wszystkie moje dotychczasowe projekty. Mam sprawdzoną firmę i na miejscu: http://www.dejna.pl.
  • 0

Bar-Man

Bar-Man

Bodyweight, Bags, Bells & Barbells

• Bywalec
  • 826 postów
  • LokalizacjaToruń
Ja chce czarną, białą i szarą :D
Jak będzie nawet różowa też wezmę dla dziewczyny.
Najważniejsze żeby była i to szybko.

Logo najlepsze już jest powyżej - logo forum.
  • 0

Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.

http://kalistenikapo...y-odosobnienie/

marcin902

marcin902

Go Hard or Go Home

• Użytkownik
  • 70 postów
  • LokalizacjaKraków Miasto Królów Polski
aaa no jeśli to nie ma być grupowe zamówienia to trzeba było tak odrazu :) że każdy sobie rzepkę skrobie :) myślałem że to będzie zakup grupowy którego ideą jest wynegocjowanie dobrej ceny :)
  • 0

Przemix

Przemix

• Użytkownik
  • 42 postów
TO jak wy to macie zamiar zrobić...

http://xt24.eu/ << tutaj można stworzyć sklepy dedykowane, czyli Admin zakłada sklep pod nazwą "Kalistenika Polska", wysyła projekty i każdy kto chce może sobie kupić koszulkę. Tak myślę że będzie najprościej :)
  • 0

~Bernard Shaw.

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Nie lepiej po prostu udostepnic wzor w krzywych do sciagniecia dla wszystkich uzytkownikow forum i niech kazdy zrobi sobie na wlasna reke?
  • 0
Dołączona grafika

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Popieram w 100% Emila.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych