" Punkt 1. Żeby zrozumieć pewne rzeczy trzeba ćwiczyć nie tylko mięśnie.
Punkt 2. Z wieloma rzeczami które mówi się nie zgadzam, oprócz jednego. Jawnego wciskania kitu, ale żeby to zrozumieć patrz punkt 1.
"
Typowe dowartościowywanie się

Jeszcze żeby mi to napisał człowiek co na prawdę ma wiedze i coś osiągnął to wtedy może bym się tym przejął xD
" Ale co mają wspólnego Klokov i Hannibal? Porównywałeś ich na żywo? Czy obaj źle wyglądają czy jak? Czy jesteś pewny że Klokov nie jest na soku? Co to zmieni że w kali, trójboju, dwuboju, kulturystyce są ludzie na soku i nie? Oprócze tego że jedni wspomagają się a inni nie to nic nie zmienia. Każdy ćwiczy i wybiera swoją droge to osiągnięcia celu. Jeden ma łatwiej drugi trudniej i tyle.
Kulturyści nie robią pompek jednorącz bo ich po prostu nie umieją. I widocznie nie uznają ich za wystarczająco dobre. A czy to prawda czy nie to już inna sprawa.
"
Chodziło o to że oby dwaj są na soku ale jednak różnica w sylwetce jest ogromna ( Dymitry wygląda 100x lepiej ).
"
Tak samo z tym, że niszczy rotatory barków. W dodatku rozpiętki hantlami są dużo lepsze na rozbudowę klatki. Idziesz w zaparte z tymi ciężarami, a pominąłeś tak bardzo ważną informację..."
Nawet jeśli to co z tego ? Sorry ale dla mnie troche dziwne podejście. Ja tam wole pobić rekord świata w wyciskaniu i się cały połamać niż mieć cale życie przeciętne wyniki i cieszyć sie " zdrowiem "