Nie musisz mieć nadwyżki kalorycznej, ważne żeby jedzenie było dobrej jakości i żebyś atakował swoje mięśnie odpowiednimi bodźcami, które zapewni im solidny trening. Kluczowe są tutaj hormony, a nie ilość jedzenia.
Zaloguj się Zarejestruj się
10 miesięcy z Kalisteniką
Guest_Clyde_*
Napisano 23 marca 2016 - 20:12
Guest_Clyde_*
Jak bede mial okazje to zmierzę i napisze wymiary
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pisałeś wcześniej, że ważysz 63 kg, także jeśli taka sylwetka, to myslę że twój wzrost nie jest za duży, a to bardzo fajne "parametry". Jeśli internet nie kłamie to masz je jak zawodowi gimnastycy, może trochę wyższy.
Napisano 23 marca 2016 - 20:13
Jak bede mial okazje to zmierzę i napisze wymiary![]()
Pisałeś wcześniej, że ważysz 63 kg, także jeśli taka sylwetka, to myslę że twój wzrost nie jest za duży, a to bardzo fajne "parametry". Jeśli internet nie kłamie to masz je jak zawodowi gimnastycy, może trochę wyższy.
Wzrost 171
Napisano 23 marca 2016 - 20:56
Trzymajcie -> https://www.instagram.com/filip_toja/
Napisano 23 marca 2016 - 20:59
Trzymajcie -> https://www.instagram.com/filip_toja/
Masz po prostu wiecej tkanki tłuszczowej
Napisano 25 marca 2016 - 13:52
Dokładnie, każde ciało jest inne, ja mam twoją wagę filip przy jeszcze niższym wzroście, po prostu mam grubsze kości i jestem naturalnie 'barczysty'.
@majlo ale nie zaprzeczysz, że filtr poszedł i to nie jeden
przeca widać to na każdej z tych fotek. Niemniej jednak po takim czasie gratuluję sylwetki, typowa sw tylko z roku na rok będzie coraz gorzej trzymać bf, ja w wieku 17 mogłem żreć tonę słodyczy i miałem <10proc. Teraz coraz łatwiej o każdy fałdzik. Może napisz wgl jak wyglądają treningi, chyba że gdzieś napisałeś i mi to umknęło.
Napisano 25 marca 2016 - 13:57
Dokładnie, każde ciało jest inne, ja mam twoją wagę filip przy jeszcze niższym wzroście, po prostu mam grubsze kości i jestem naturalnie 'barczysty'.
@majlo ale nie zaprzeczysz, że filtr poszedł i to nie jedenprzeca widać to na każdej z tych fotek. Niemniej jednak po takim czasie gratuluję sylwetki, typowa sw tylko z roku na rok będzie coraz gorzej trzymać bf, ja w wieku 17 mogłem żreć tonę słodyczy i miałem <10proc. Teraz coraz łatwiej o każdy fałdzik. Może napisz wgl jak wyglądają treningi, chyba że gdzieś napisałeś i mi to umknęło.
Na tym zdjeciu nie ma zadnego filtra ![]()
/cz; yhm ok ![]()
Napisano 25 marca 2016 - 14:39
Nie pisz nic o grubych kościach, bo zaraz ktoś otyły/z nadwagą ( nikomu nie ubliżając ) się przyczepi, że każdy szkielet jest taki sam ![]()
Ja już we wrześniu postanowiłem, że moim celem jest straddle planche. Jak je opanuję na kilka sekund trzymania to kolejnym celem będzie chyba sylwetka + szlifowanie planche ![]()
Napisano 25 marca 2016 - 15:33
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś