Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

10 miesięcy z Kalisteniką

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Nie musisz mieć nadwyżki kalorycznej, ważne żeby jedzenie było dobrej jakości i żebyś atakował swoje mięśnie odpowiednimi bodźcami, które zapewni im solidny trening. Kluczowe są tutaj hormony, a nie ilość jedzenia.

• 0

E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Aktualna forma 7b9fd0d797f8621d501876a98edc9f6c.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 1

Ceglaasty

Ceglaasty

Wszystko mogę w Chrystusie który mnie umacnia

• Użytkownik
  • 80 postów
  • LokalizacjaKoszalin

Wszystko pięknie ładnie, ale moze podasz swoje wymiary ? Bo zdjęcie mocno czasami oszukuje ;) Spytałem sie o to miesiąc temu nie dostalem odzewu.

• 0

„Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj”

-Jan Paweł II

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Wszystko pięknie ładnie, ale moze podasz swoje wymiary ? Bo zdjęcie mocno czasami oszukuje ;) Spytałem sie o to miesiąc temu nie dostalem odzewu.

Nie mam jak zmierzyć, a poza tym liczby to nie wszystko :)

• 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 213 postów

Chcielibyśmy porównać, przecież nikt Cię nie będzie hejtował ;)

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Chcielibyśmy porównać, przecież nikt Cię nie będzie hejtował ;)

Jak bede mial okazje to zmierzę i napisze wymiary ;)

• 0

Guest_Clyde_*

Guest_Clyde_*
  • Gość

Pisałeś wcześniej, że ważysz 63 kg, także jeśli taka sylwetka, to myslę że twój wzrost nie jest za duży, a to bardzo fajne "parametry". Jeśli internet nie kłamie to masz je jak zawodowi gimnastycy, może trochę wyższy.

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów

Pisałeś wcześniej, że ważysz 63 kg, także jeśli taka sylwetka, to myslę że twój wzrost nie jest za duży, a to bardzo fajne "parametry". Jeśli internet nie kłamie to masz je jak zawodowi gimnastycy, może trochę wyższy.

Wzrost 171 :)

• 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 213 postów

W pierwszym poście 172 cm. Ja mam 173/68kg ( dzisiaj ), a zupełnie inaczej prezentuje się moja sylwetka ;)

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
W pierwszym poście 172 cm. Ja mam 173/68kg ( dzisiaj ), a zupełnie inaczej prezentuje się moja sylwetka ;)

(+) (-) nie wiem dokladnie to roznica cm. Kazdy ma inne ciało. Pokaz swoja sylwetkę

• 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 213 postów

Trzymajcie -> https://www.instagram.com/filip_toja/

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Trzymajcie -> https://www.instagram.com/filip_toja/

Masz po prostu wiecej tkanki tłuszczowej ;) te kg którymi mnie przewyższasz to tkanka tłuszczowa :)

• 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 213 postów

Kilka kg tłuszczu? Inaczej żyły na podbrzuszu i w okolicach barków nie byłyby u mnie widoczne.

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Kilka kg tłuszczu? Inaczej żyły na podbrzuszu i w okolicach barków nie byłyby u mnie widoczne.

Kolego no co mam ci poradzic? Kazde ciało jest inne. Moze w photoshopie sobie ciało robie :P

• 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 213 postów

No pewnie, widać 'krągłości' na ścianach nawet xdd

• 0

czillaut

czillaut

Advanced Member

• Moderator
  • 993 postów
  • LokalizacjaPL

Dokładnie, każde ciało jest inne, ja mam twoją wagę filip przy jeszcze niższym wzroście, po prostu mam grubsze kości i jestem naturalnie 'barczysty'.

@majlo ale nie zaprzeczysz, że filtr poszedł i to nie jeden :P przeca widać to na każdej z tych fotek. Niemniej jednak po takim czasie gratuluję sylwetki, typowa sw tylko z roku na rok będzie coraz gorzej trzymać bf, ja w wieku 17 mogłem żreć tonę słodyczy i miałem <10proc. Teraz coraz łatwiej o każdy fałdzik. Może napisz wgl jak wyglądają treningi, chyba że gdzieś napisałeś i mi to umknęło.

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Dokładnie, każde ciało jest inne, ja mam twoją wagę filip przy jeszcze niższym wzroście, po prostu mam grubsze kości i jestem naturalnie 'barczysty'.

@majlo ale nie zaprzeczysz, że filtr poszedł i to nie jeden :P przeca widać to na każdej z tych fotek. Niemniej jednak po takim czasie gratuluję sylwetki, typowa sw tylko z roku na rok będzie coraz gorzej trzymać bf, ja w wieku 17 mogłem żreć tonę słodyczy i miałem <10proc. Teraz coraz łatwiej o każdy fałdzik. Może napisz wgl jak wyglądają treningi, chyba że gdzieś napisałeś i mi to umknęło.

Na tym zdjeciu nie ma zadnego filtra ;)

/cz; yhm ok :D

• 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 213 postów

Nie pisz nic o grubych kościach, bo zaraz ktoś otyły/z nadwagą  ( nikomu nie ubliżając ) się przyczepi, że każdy szkielet jest taki sam  :P

Ja już we wrześniu postanowiłem, że moim celem jest straddle planche. Jak je opanuję na kilka sekund trzymania to kolejnym celem będzie chyba sylwetka + szlifowanie planche ;)

• 0

iamtheweakone

iamtheweakone

Fanatyk

• Bywalec
  • 1 017 postów
  • LokalizacjaSieradz

Jestem grafikiem i po zdjęciu mogę powiedzieć, że prawdopodobnie był zwiększany kontrast zdjęcia i lekko zwiększona jasność, po za tym niczego nie jestem pewien. Mimo to i tak twoja sylwetka jest bardzo spoko, trzymaj tak dalej to za rok/dwa będzie kosa. ;)

• 0

majlo

majlo

Advanced Member

• Bywalec
  • 200 postów
Dokladnie zwiekszona byla tylko jasność bo pomieszczenie bylo slabo doświetlone, a tak poza tym nic

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych