Dzieki za wsparcie
ale szczerze mówiąc nie potrzebnie zmarnowałeś czas ( wiem że pisanie takiego długiego posta dużo zajmuje. Bynajmniej u mnie ) bo na mnie to i tak nie robi wrażenia:) mam gdzieś co inni o mnie mówią, ja mam swoje zdanie i nie będę go zmieniał tylko dlatego że ktoś mi napisał że jestem jeszcze dzieckiem i tępym " gimbusem " i nic nie wiem o życiu. Dopiero sie uczę i poznaje to wszystko, ale już jakieś zdanie mogę mieć na dany temat. Ja tylko wyraziłem swoją opinie a że autor tego artykułu wszedł w ta dyskusje to już nie moja wina- mógł ją po prostu olać. W przeciwieństwie do nastolatków w moim wieku mam już jakieś cele, pasje. Podczas gdy oni siedzą i piją gdzieś po kryjomu żeby ich nikt nie przyłapał ( jak się uważają już za dorosłych i że mogą palic, ćpać i chlać to niech robią to publicznie jeśli naprawdę uważają sie za takich odważnych), ja czytam książkę na temat treningu albo kolejny artykuł. Czyli można powiedzieć że jestem emocjonalnie starszy niż by się mogło wydawać
wiem że z moją wiedzą za kilka lat będę na najwyższym poziomie jeśli chodzi o trening a to czy ktoś mi napisze że gówno wiem mało mnie to interesuje
ale dzieki za pomoc !
A i nie przeklinaj co drugie zdanie bo zaraz ktoś da Ci ostrzeżenie że" szkodzisz innym userom " bo przecież to wpłynie negatywnie na ich delikatną psychikę( sarkazm- dla niekumatych )
Nikt tak nie napisał.
Jednak przestań się mazgaić w słownym wyrazie przelewanych odczuć.
Tak Ci się tylko wydaje, że za kilka lat będziesz na najwyższym poziomie. Im dłużej trenujesz tym bardziej się przekonujesz jak mało wiesz, nabierasz doświadczenia i pokory. O wiedzy świadczą też między innymi reprezentatywne wyniki, czyli jakby argumenty praktyczne.
Dla mnie to mit, że inni nastolatkowie ćpają i chleją - tak było od zawsze. Moim zdaniem nastolatkowie są dziś po prostu nie zaradni i ciamajdowaci, uważają, że wystarczająco długo chodzą po tym świecie, że im się coś należy z góry. Grają życiowych ekspertów, a w zwykłej rówieśniczej konfrontacji wychodzi ich całe tchórzostwo i nieporadność. Obserwuję to często na siłowni, gdy 15 latkowie chodzący kilka miesięcy uważają, że już wszystko wiedzą na temat treningu :-)
Ja z całą pewnością mogę powiedzieć, że przez pryzmat treningowych lat o treningu wiem jeszcze niewiele :-)

Logowanie »

Do góry
Zgłoś