- Wiek - 29 lat
- Płeć - mężczyzna
- Wzrost i waga - 183 cm, 83 kg, BF nie znam, szacuję na poziomie 17%
- Rodzaj i intensywność aktywności fizycznej w przeciągu ostatnich dwóch lat - treningi 3,4 razy w tygodniu, od roku wg "Skazanego na trening"
- Wszystkie kontuzje, których doświadczyłeś/aś w przeszłości - w chwili obecnej problemy z łokciem prawej ręki i mięśniem naramiennym prawej ręki
- Odpowiedź na pytanie: Czy przeczytałeś/aś pigułkę wiedzy? TAK
- Cel treningowy - siła, sylwetka, pozycje statyczne
- Czas jaki możesz poświęcić na treningi 3-4 razy w tygodniu po 1-1,5h
- Rodzaj diety z rozpiską ile dziennie spożywasz: nie liczę niestety kalorii, ale w mojej diecie jest dużo tłuszczu i węglowodanów - ziemniaki, ryż, razowe pieczywo, cukrów staram się unikać jak tylko mogę, jem 4-5 posiłków dziennie - 3 większe i 2 mniejsze,
- Plan treningowy stworzony przez Ciebie
Pon, śr, pt:
1. Przysiady na jednej nodze - 3X5 na stronę
2. Mostek (samo opuszczanie bez wstawania) 3X5
3. Pompki nierówne na piłce do kosza 2X20 na jedną stronę + pompki na jednej ręce 1x3 na stronę / jest to wymienne z:
3. Pompki w staniu na rękach przy ścianie (plecami do ściany) 2x12 (a właściwie to 5,2,5 i 4,4,3,1)
4. Nauka wagi przodem: tuck lever 3x30 sekund, opuszczanie do wagi 3 razy, wznosy do wagi 3x5
5. ABS2 - poziom 3
Pozycje 3 są wymienne - w poniedziałek pierwsze, środa drugie, piątek pierwsze. W drugim tygodniu odwrotnie.
Wtorki i czwartki - bieganie HIIT - w tej chwili 30 sekund fast, 60 sekund slow x 5
Ewentualnie sobota - bieg na 3 km - w tej chwili wynik 12:46
Mam problemy ze stagnacją i kontuzjami - łokieć prawej ręki oraz okolice mięśnia naramiennego lewej. Łokieć boli podczas push-upów (dlatego ich tu nie ma), a naramienny podczas zwykłego zwisania. Stagnacja - nie mogę zrobić więcej niż 5 przysiadów na jednej nodze od dłuuugiego już czasu, oraz nie mogę przekroczyć bariery 5 powtórzeń HSPU. Czy pomoglibyście mi ocenić ten plan treningowy?
Pozdrawiam.
- Na jakiej podstawie stworzyłeś/aś plan - Skazany na trening + ABS2
Użytkownik Radmen edytował ten post 19 września 2015 - 11:31

Logowanie »

Do góry
Zgłoś