Witam. Trenował ktoś może z książką Oliviera Lafay'a "Trening Siłowy BEZ SPRZĘTU" ? Mam kilka pytań
Zaloguj się Zarejestruj się
Olivier Lafay
Napisano 31 marca 2015 - 22:18
Czytałem ale nie trenowałem systemem, niemniej jest to jeden z lepszych długoterminowych systemów budowania siły i sylwetki przy pomocy masy ciała. Dobrze udokumentowany w sieci. Masa dzienników i zdjęć pokazujących efekty - często imponujące. Trzeba się jedynie poświęcić bo treningi są wymagające.
...
Napisano 01 kwietnia 2015 - 11:13
Treningi są bardzo ciężki jak nie masz przed sobą jakiegoś okresu przygotowawczego to padniesz szybko. Po za tym z tym "bez sprzętu" tak do końca nie jest bo pasuje żebyś miał gdzie robić DIPY (jak masz dosyć wysokie krzesła z oparciami to spoko) a jak nie amsz to zaczynają się problemy. Drążek no to wiadomo. Co do samych treningów na początku są one głownie nastawione na wytrzymałość i strasznie czasochłonne jeden trening nie dzielony trwa do 1h
Zapraszam na mój blogo-dziennik treningowy :
Napisano 01 kwietnia 2015 - 15:33
Witam. Trenował ktoś może z książką Oliviera Lafay'a "Trening Siłowy BEZ SPRZĘTU" ? Mam kilka pytań
Trenowalem, bardzo fajny plan, o ile sie bedziesz go skrupulatnie trzymal. Osiagi skacza dosc znacznie.
smalcownia.pl
Napisano 05 kwietnia 2015 - 12:12
Jeśli masz wystarczająco wysokie krzesła to spróbuj wykonywać ćwiczenie z dłońmi na siedziskach krzeseł/taboretów/stołków/biurek.
http://4.bp.blogspot.../table dips.jpg
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych