Ten temat służy do wrzucania filmów wyzwaniowych oraz do dyskusji na ten temat ![]()
Informacje, filmy instruktażowe w tym temacie -> LINK
Powodzenia wszystkim ! ![]()
Nasze strony:
Ten temat służy do wrzucania filmów wyzwaniowych oraz do dyskusji na ten temat ![]()
Informacje, filmy instruktażowe w tym temacie -> LINK
Powodzenia wszystkim ! ![]()
Czekałem na nowe wyzwanie bo w żadnym jeszcze udziału nie brałem, ale szczerze mówiąc troche sie zawiodłem tym elementem statycznym
Rozumiem, że ma być łatwiej, ale bez przesady, elbow lever można trzymać i trzymać ohoho ;d Poziom poprzedni rozumiem był za wysoki, ale myśle, że takie elementy jak HS, back lever, one arm chin up hold byłyby lepsze no i nie są aż takie super trudne ;d I jeszcze jedno pytanie teraz: na czym ten elbow ? Na ziemi czy na poręczach czy na drążku ? Czy objętnie ?
No tak tylko ile % użytkowników forum robi back levera ? 20 ? Wolne stanie na rękach 10 ? Podciąg jedną ręką 1-2% ? Owszem jak ktoś ćwiczy typowo SW to elbow lever nie jest żadnym wyzwaniem ale uwierz mi znam wielu ludzi silnych chłopów ćwiczących na codzień, dla których elbow lever jest niedozrobienia : ) Ostatnio można było się wykazać, że się na prawdę coś umie i nikt nie wziął udziału. Największa frekwencja zawsze była gdy ćwiczenia były znane i proste, także do tego wracam ; )
Na ziemi.
No tak tylko ile % użytkowników forum robi back levera ? 20 ? Wolne stanie na rękach 10 ? Podciąg jedną ręką 1-2% ? Owszem jak ktoś ćwiczy typowo SW to elbow lever nie jest żadnym wyzwaniem ale uwierz mi znam wielu ludzi silnych chłopów ćwiczących na codzień, dla których elbow lever jest niedozrobienia : ) Ostatnio można było się wykazać, że się na prawdę coś umie i nikt nie wziął udziału. Największa frekwencja zawsze była gdy ćwiczenia były znane i proste, także do tego wracam ; )
Na ziemi.
No okey, jestem tu od niedawna więc nie wiem jak to wcześniej wyglądało
Tak czy siak ciesze z wyzwania i licze, że każde następne będzie ciut, ciut trudniejsze
Pozdrawiam
Paweł rep rozpoczęcie wyzwań, jak widać narazie mała frekwencja ale myślę, że się to zmieni na dniach ![]()
Robiąc te wyzwania zbieramy punkty za każde osobne nagranie, czy za nas najlepszy filmik z najlepszym wynikiem?
Tzn. nagrywam filmik, gdzie zrobię przykładowo 10 pompek wąskich. Dzień później nagram z 15 pompkami, to punkty mi się sumują za oba filmiki, czy brany jest najlepszy wynik? ![]()
"Jeśli jesteś wytrwały w dążeniu do osiągnięcia celu, zdobędziesz wszystko, czego zapragniesz" - Mike Tyson
"Słuchaj, jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, aby ziścić każde swe marzenia, chwilę która wszystko zmieni - chwytaj ją!" Eminem
Paweł ładna próba, piękne powolne powtórzenia ! : ) Zawsze były lekkie fory w stosunku do pierwszego ale cholera no nie mogę uznać ![]()
W opisie ćwiczeń dodałem informację "dłoń przy dłoni", musi tak być żeby było sprawiedliwie bo nawet centymetrowe różnice w rozstawie mogą powodować różnicę w powtórzeniach. Niemniej gratuluję naliczyłem bodaj 25 ładnych powtórzeń i czekam na powtórkę : )
[+] a co miałem jeszcze napisać, złącz stopy ![]()
[+]
http://i.ytimg.com/v...xresdefault.jpg
tak mają te dłonie wyglądać (nie w diament) tyle, że palce złączone
Dzięki za miłe słowa
. Co do powtórki to nie ma sprawy, spróbuję ułożyć dłonie bliżej siebie(choć myślałem, że są naprawdę blisko
), jest tylko jeden problem, polega on na tym, że prawa dłoń podczas ruchu w górę mi się nieco unosi (można to zauważyć na filmiku), mam tak od zawsze kiedy próbuję robić pompki wąskie i w sumie nie mam pojęcia czemu tak jest, może dzieje się tak dlatego, że staw w nadgarstku prawej dłoni jest u mnie trochę mniej ruchomy niż w lewej, ale nie jestem pewien co do tej tezy. Wiesz może, bądź ktoś kto przeczyta tego posta od czego to może być?
Ps. Czy w każdym następnym filmiku muszę mówić Krzepki Paweł, czy wystarczy raz? ![]()
/raz
Film 2015-04-18 kl. 20.57.mov 25,97 MB
32 Ilość pobrań
Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z odtworzeniem. ![]()
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych