Pamietajcie - piekno i sila, a nie pompa i masa.
W koncu i ja odnalazlem "wzor", ktory bedzie dla mnie inspiracja.
Ps. Filmik jako pierwszy odnalazl rafal z gimnastykow. Dzieki!
Wysłane za pomocą TapaTalk
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Simonster - sila, sila, sila.
Rozpoczęty przez
Powadzi
, sie 08 2014 21:51
Napisano 09 sierpnia 2014 - 07:45
Wielu doszukuje sie w takich ludziach nadzwyczajnych cech genetycznych, sztabu trenerow, przyrzadow, suplementow, sterydow, fotomontazu itp itd.
Czasami genetyka pomaga na starcie, trener szepnie slowko, a suplementy przyspiesza regeneracje.
Ale glownym czynnikiem jest wytrwalosc w postanowieniu. Nikt nie osiaga tak poteznej sily i kontroli ciala w miesiac, czy rok, a nawet 3-4.
Ten czlowiek nie robil i nie robi cwiczen obwarowanych tajemnica panstwowa. Robi zapewne te same cwiczenia co my, lecz od lat i regularnie.
Ja mam teraz dowod, ze da sie. A skoro on dal rade, to w nas plynie taka sama czerwona krew, nasz pot jest tak samo slony, wiec i my damy rade.
Czasami genetyka pomaga na starcie, trener szepnie slowko, a suplementy przyspiesza regeneracje.
Ale glownym czynnikiem jest wytrwalosc w postanowieniu. Nikt nie osiaga tak poteznej sily i kontroli ciala w miesiac, czy rok, a nawet 3-4.
Ten czlowiek nie robil i nie robi cwiczen obwarowanych tajemnica panstwowa. Robi zapewne te same cwiczenia co my, lecz od lat i regularnie.
Ja mam teraz dowod, ze da sie. A skoro on dal rade, to w nas plynie taka sama czerwona krew, nasz pot jest tak samo slony, wiec i my damy rade.
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Napisano 09 sierpnia 2014 - 12:41
Gdyby kogoś interesowało to na you tubie koleś ma wstawiony filmik z 2008 i prezentuje tam już całkiem niezłe umiejętności. Podejrzewam, że zaczynał jako Bboy.
To tak na potwierdzenie waszych słów powyżej, nic ponad lata regularnych ćwiczeń. Tylko albo aż ![]()
Aby być najlepszym, musisz być lepszym od samego siebie...
Napisano 11 marca 2015 - 06:24
Napisano 18 września 2015 - 21:16
Franek to Ewa Chodakowska kalisteniki
)))
Ciekawe kto z was ( krytykujacych go ) potrafi chociaz 1/4 tego co on. Fakt moze I Simonster jest lepszy od niego ale to nie znaczy ze frank jest cienki. To tak jakby powiedziec ze koles ktory bierze 200 kg w martwym jest slaby bo inny bierze 250.. A po za tym wiekszosc jara sie jakims Al Kavadlo, ten to dopiero jest slaby w kali
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś