Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Struc - treningi i takie tam...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
162 odpowiedzi w tym temacie

Struc

Struc

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 348 postów
  • LokalizacjaKraków

co robię

trenuję 6x w tyg.

codziennie rano po wstaniu - spontaniczny reset i 5 min jogi - progresja rozpisana na dojście do 15 min - co tydzień dodaję kolejny etap

wieczorem resety na rozgrzewkę i pająk (progresja rozpisana na dystans bez odpoczynku - w przód i w tył) - co tydzień dodaję pewną odległość

po raczkowaniu pompki i podciąganie na trx'ach oraz kilka ćwiczeń na nogi i rozciąganie szczególnie od pasa w dół oraz zabawy z gumą na barki

jak widać moim priorytetem jest mobilność i rehabilitacja kontuzjowanego barku i łokcia, czyli stopniowy powrót do kalisteniki

dodam, że 1,5 tyg regularnej jogi poprawiło mi gibkość i siłę kręgosłupa - sam skłon poszedł o ok. 8-10 cm w dół :)

• 0

...

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3 444 postów

Nieźle, myślę że niebawem Twoje kontuzje będą należały do przeszłości. Grunt że nie dają o sobie znać przy pompkach i podciąganiu.

• 0

E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.

Struc

Struc

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 348 postów
  • LokalizacjaKraków
Niestety razwalony rotator to nie bajka i musze pompowac lekko puki dyskomfort nie minie i przechodzic stopniowo do trudniejszych wariantiw. Do dipow jeszcze daleko ale nie pali mi sie. Z podciaganiem coraz lepiej. W podporze dobrze i negatywy na wysokim drazku ok - nie boli lokiec. Powoli do przodu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Struc edytował ten post 04 grudnia 2015 - 09:35

• 0

...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych