stało się - zakładam dziennik i będę się spowiadał z tego co robię ze swoim ciałem
wiek - 34 l
waga - 82 kg
wzrost - 192 cm
staż treningowy - 8 m-cy tylko kalistenika, wcześniej nigdy nie trenowałem oprócz gier zespołowych w szkole średniej i narciarstwa oraz snowboardu od czasu do czasu w zimie, od ponad 10 lat praca siedząca i stagnacja w aktywności fizycznej
ponad pół roku temu, na początku mojej przygody z kali, zrobiłem 3-miesięczną redukcję, podczas której straciłem ok. 10 kg wagi (z 91 kg do 81)
chudzielec ze mnie, ale dobrze się z tym czuję, w ciągu tych 8 m-cy sylwetka się ładnie zarysowała i sporo siły przybyło - moim celem jest ogólny progres siły, wytrzymałości i mobilności w stawach oraz wysportowana i odtłuszczona sylwetka - masa nie jest aż tak istotna
obecnie trenuję tylko przy pomocy drążka, trx'ów i niskich poręczy domowej roboty, krzeseł i podłogi - planuję w przyszłości zrobienie wora bułgarskiego i kupienie jednego odważnika 16 kg. na początek - puki co tylko masa ciała i jest mi z tym dobrze
odżywiam się zdrowo ale zdarza mi się grzeszyć - ogólnie interesuje się trochę dietetyką
moje wcześniejsze tematy w tym dziale na temat moich celów - pistolet i 30 min ciągłego biegu
mam nadzieję pisać regularnie - choć nie wiadomo jak to będzie ponieważ jestem zabiegany
trenuję spontanicznie, codziennie lub prawie codziennie na zasadach łatwej siły, również biegam

Sign In
Create Account

Back to top
Report