Rozpaczliwce jednak zaliczone
To teraz poziom 4
Nasze strony:
BartekM -
Pompki należy wykonywać w taki sposób, że w momencie opuszczenia dotykamy dłońmi do klatki piersiowej.
Postaraj się mieć ciało bardziej prosto tak by tyłek nie był skierowany w dół.
Crochu zaliczam Ci tym razem 9. Przy następnej próbie trzymaj ciało trochę bardziej spięte tak byś nie dotykał pośladkami do ściany (tak to wyglądało). Byłeś za bardzo wygięty, a nawet nazwałbym bo 'złamaniem".
Ziolus -
wklejam to po raz trzeci (i mam nadzieje ze ostatni)
Uwaga! W ćwiczeniach w których wykonujemy pompki należy zwrócić uwagę na maksymalny wyprost oraz maksymalne opuszczenie zgodne z regulaminem. Dla pewności polecam akcentować pozycje.
Grunt, że zaliczone Dupskiem ściany nie dotykałem. Jeśli natomiast chodzi o wygięcie to zdaję sobie z tego sprawę. To w ogóle było moje drugie podejście. Za pierwszym razem jak nagrałem i zobaczyłem co robię to naprawdę była tragedia... Nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy, teraz będę mógł poprawić swoją technikę.
Swoją drogą to zastanawiam się, czy szorując tyłkiem o ścianę byłoby łatwiej czy trudniej. NIby dodatkowy punkt oparcia, ale też tarcie robiłoby swoje. Ciekawe.
To zależy z jaką siłą naciskałbyś na ściane, mimo wszystko opór przy tarciu tyłkiem nie utrudni ćwiczenia w taki sposób aby zrekompensować ułatwienie ćwiczenia przy oparciu o ściane, też zależy od tego jak daleko masz ustawione ręce od ściany, jeżeli miałbyś przy samej ścianie to pewnie tarcie utrudniłoby ćwiczenie, a jeśli powiedzmy kilkanaście/kilkadziesiąt cm od ściany to byłoby łatwiej bo część ciężaru ciała przejęłaby ściana, zresztą nie jestem fizykiem, ale tak mi się wydaje.
I want represent an idea, I want represent possibilities
Snozu
Poziom 1 - Brałem pod uwagę próbę numer 2. Zaliczam 38 powtórzeń.
Poziomu 2 nie mogę zaliczyć, ponieważ Twoje ręce były trochę za wysoko względem ciała a rozstaw dłoni był za duży.
Poziom 3 - 84s
Poziom 4 - 19 p. ostatniego nie zaliczyłem ponieważ nie wyprostowałeś rąk.
Poziom 5 - zaliczam od momentu kiedy stałeś w miarę stabilnie - 49s
Leito
Poziom 2 - 18p. (ostatniego nie zaliczyłem ponieważ nie wiem czy wyprostowałeś ręce)
Rentier123
Poziom 1 - 25p
Poziom 2 - 20p
Krawcu
Poziom 1 - 25p
Poziom 2 - 25p
Poziom 3 - 32s
Rafald27
Poziom 2 - 20 p. - zaliczam mimo, że Twoje ręce były ciut za wysoko J
Poziom 4 - 13 p
Ziolus
Poziom 1 - 48p - trochę długie przerwy robiłeś, ale niech Ci będzie
Poziom 2 - 27p
Podsumowując-
1.miejsce - Snozu z wynikiem 41.8 pkt
2.miejsce - Ziolus z wynikiem 37.5 pkt
3.miejsce - Krawcu z wynikiem 35.2 pkt
Gratuluje wszystkim wygranym.
Tym samym chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom za udział w wyzwaniach, które prowadziłem. Z dniem dzisiejszym kończę „prace” przy wyzwaniach i tym samym umożliwiam to następnym chętnym. Po tych kilku miesiącach doszedłem do wniosku, że nie sprawdziłem się jako twórca i sędzia wyzwań, więc mam nadzieję, że z następnych twórców będziecie zadowoleni i sprostają Waszym oczekiwaniom. Dziękuję za współpracę, do usłyszenia.
Wybacz mój błąd. Jeżeli ktoś jeszcze znajdzie jakąś pomyłkę to pisać.
Co do Twojej próby i Snoza...
Tu pojawia się magiczny problem z ułożeniem kamery. Gdybyś nagrał to centralnie od boku sprawa była by prosta, a u Ciebie jest trochę z boku trochę z przodu i ciężko mi powiedzieć w którą stronę były skierowane Twoje nogi.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych