poziom 4 - nie wiem jak z tym kątem w łokciach, mógłbym się trochę opuścić, ale wtedy nie będę dotykać drążka głową -
poziom 5 - druga próba
Nasze strony:
Wybaczcie za przerwę w wynikach, ale weekend postanowiłem przeznaczyć na ciekawsze zajęcia
a więc -
Koscik - poziom 4 - 70 sekund; poziom 5 - 31 sekund
rafald27 - poziom 1 - 66 sekund; poziom 2 - 27 sekund - trochę na koniec Ci nogi zaczęły się opuszczać, ale zaliczam.
Grandee - poziom 2 - 42 sekundy; poziom 3 - 134 sekundy.
I want represent an idea, I want represent possibilities
Nie jest do końca tak jak myślisz. To, że uznałem poziom 3 wcześniejszym uczestnikom, to mój błąd za który przepraszam. Stwierdziłem, że uczestnicy zapoznali się z regulaminem i będą się do niego stosować i sprawdzałem filmiki jedynie pod względem czasowym, a nie technicznym. Żeby było uczciwie poziom 3 zaliczam Ci (180 s), lecz następne próby, które nie zostaną wykonane zgodnie z regulaminem zostaną niezaliczone - tyczy się to oczywiście wszystkich uczestników.
Podsumowując marzec -
1. miejsce Grandee z wynikiem 42.1
2. miejsce student87 z wynikiem 37.3
3. miejsce Koscik z wynikiem 34.1
Gratulacje dla zwycięzców i dla osób, które brały udział w wyzwaniach. Byłem ciekaw czy ktoś przekroczy 50 pkt, ale niestety trochę brakło
Uwaga! Ze względu na to, że student zrezygnował z tych wyzwań, wyniki ulegają zmianie!
1. miejsce Grandee z wynikiem 42.1
2. miejsce Koscik z wynikiem 34.1
3. miejsce rafald27 z wynikiem 23.4.
Następne wyzwania - kwietniowe powinny pojawić się pod koniec tego tygodnia (niedziela) lub na początku następnego.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych