Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

bar brothers routine

bar brothers routine

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

PoReSS

PoReSS

Brak

• Użytkownik
  • 7 postów

Siema. postanowiłem ćwiczyć tym o to "planem" http://www.youtube.c...h?v=5n3mbzcRHj8. I mam takie pytanie bo jest tam 5 rutyn (brzuch, klatka, nogi itp) i czy mam cwiczyc każdą oddzielnie czy wszystko na jednym treningu. Czyli poniedziałek- brzuch, wtorek- klatka itp czy robic to całe 3 razy w tyg ? 

Dzieki za odp.

• 0

Dominik_

Dominik_

Brak

• Użytkownik
  • 5 postów
  • LokalizacjaGdańsk

Całkiem ambitny plan- też tak zaczynałem, dokładnie to samo, ale, że brak mi było solidnych podstaw szybko nabawiłem się kontuzji barku. Jeżeli jednak masz zamiar tak ćwiczyć, to moim zdaniem spokojnie można to wszystko rozłożyć na cały tydzień

• 0

Kornelos

Kornelos

Brak

• Użytkownik
  • 1 postów

Siemka. Ćwiczę właśnie tego killer workout routine i robie od 1 do 2 partii na trening. Możesz ćwiczyć tak, że dana partia w danym dniu i jak skończysz wszystkie dni to rób to od nowa tylko w innej kolejności.

• 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: bar, brothers, routine

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych