WItam. Chciałbym zapytać, czy aby przedstawic projekt w urzedzie miasta trzeba byc pelnoletnim? Wraz ze znajomymi chcemy zmontowac jakies drazki i porecze do cwiczen, ale gdyby udalo sie przekonac wladze miasta do zbudowania profesjonalnego miejsca, byloby swietnie. Dlatego myslalem o wyjsciu z propozycja i stad moje pytanie.Jak ogolnie to wyglada? Czy trzeba wyslac jakies pismo, czy trzeba isc do urzedu na spotkanie? Jesli ktos zna sie na tym troszkę dokladniej, prosilbym o pomoc.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Inicjatywa utworzenia parku do workout'u.
Rozpoczęty przez
maslerek
, cze 28 2013 19:43
Napisano 19 sierpnia 2013 - 10:56
Dobrze by było jak byś był pełnoletni to po pierwsze.
Po drugie musisz mieć jeszcze kilkanaście podpisów bo jako pojedyncza jednostka dużo nie zdziałasz.
A wręcz idealnym wyjściem jest jeżeli z taką inicjatywą wychodzi np. stowarzyszenie. U mnie w mieście tak było że się nie chcieli zgodzić a jak wystosowaliśmy prośbę jako stowarzyszenie przybili projekt
W prawdzie jeszcze nie pobudowali ale jest coraz bliżej tego dnia ![]()
Jestem Grammar Nazi. Nie znoszę błędów, leni, idiotów i hipsterów.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
NIE odpisuję na wiadomości najeżone błędami. Nie chce mi się męczyć oczu.
Napisano 19 sierpnia 2013 - 20:08
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś