Mam prośbę do moderatorów. Przygotujcie sobie wcześniej ćwiczenia i dodajcie je pierwszego dnia każdego miesiąca
Podsumowanie zeszłego miesiąca może się odbywać równolegle z nowymi konkurencjami, a wtedy wyzwania faktycznie trwają miesiąc. Nawet jeśli za chwilę ukaże się nowy temat, to jest już wieczór i praktycznie jutro można działać, więc jesteśmy prawie tydzień w plecy.
Zaloguj się Zarejestruj się
WYZWANIA Maj 2K13 "Drążkowe wariacje"
Posted 05 June 2013 - 20:22 PM
Posted 08 June 2013 - 12:58 PM
Szkoda że trochę została sprawa olana...
Posted 23 June 2013 - 15:56 PM
Czy kiedyś doczekamy się rozwiązania? Oraz zainteresowania moderatorów ówczesnymi wyzwaniami?
Posted 23 June 2013 - 17:13 PM
moderacja wakacje pewnie zrobiła ![]()
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Guest_zahir11_*
Posted 24 June 2013 - 07:36 AM
Guest_zahir11_*
Moderacja nie ma uprawnień do podsumowania rankingu. Za kształt wyzwań odpowiadają admini a od bardzo długiego czasu żadnej aktywności z ich strony nie widziałem.
Posted 24 June 2013 - 15:54 PM
Posted 24 June 2013 - 20:43 PM
Wiadomo, że każdy ma prawo do bycia zajętym i może brakować czasu, ale tutaj chodzi już o sam fakt przyzwoitości. Po prostu nie wypada pewnych rzeczy przemilczeć. Jakby nie było portal posiada ogrom użytkowników, którym po prostu należy się choć jedno zdanie w kwestii wytłumaczenia.
Posted 24 June 2013 - 22:27 PM
Za chwilę przez takie działania użytkownicy zaczną się wykruszać ![]()
Posted 25 June 2013 - 07:21 AM
“Jeśli masz marzenie, musisz je chronić. Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić, więc mówią, że ty też nie możesz. Jeśli czegoś chcesz, to zdobądź to. Kropka.”
Guest_zahir11_*
Posted 26 June 2013 - 09:21 AM
Guest_zahir11_*
Rozumiem wszystkie Wasze negatywne komentarze i zgadzam się z nimi. Administracja zostawiła całkowicie ten portal. Dlatego ja przeniosłem swoją aktywność na gimnastycy.pl, gdzie są sensowni i odpowiedzialni ludzie. Nie chcę dłużej tłumaczyć się z nie swoich błędów, zwłaszcza, że wielu ludzi uważa mnie za admina, którym nawet przez chwilę byłem. Zastanawiam się nawet nad likwidacją swojego profilu, choć jeśli to zrobię, to z ciężkim sercem, bo włożyłem mnóstwo pracy w zawartość merytoryczną tego forum:(
Posted 26 June 2013 - 17:44 PM
Mnie wydaje się, że już ruch na stronie, trochę się zmniejszył.
a nie sądzisz, że mamy już koniec czerwca i wakacje się zaczynają ?
każdy ma chyba prawo oderwać się i wyjść/pojechać gdzieś etc
Rozumiem wszystkie Wasze negatywne komentarze i zgadzam się z nimi. Administracja zostawiła całkowicie ten portal. Dlatego ja przeniosłem swoją aktywność na gimnastycy.pl, gdzie są sensowni i odpowiedzialni ludzie. Nie chcę dłużej tłumaczyć się z nie swoich błędów, zwłaszcza, że wielu ludzi uważa mnie za admina, którym nawet przez chwilę byłem. Zastanawiam się nawet nad likwidacją swojego profilu, choć jeśli to zrobię, to z ciężkim sercem, bo włożyłem mnóstwo pracy w zawartość merytoryczną tego forum:(
w sieci jest inne forum o kalistenice/street workout, nie wiem jaki tam jest ruch etc...
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report