Zaloguj się Zarejestruj się
nagi wojownik
Napisano 27 kwietnia 2013 - 15:17
Napisano 27 kwietnia 2013 - 16:31
W nagim wojowniku jest napisane o szybkim generowaniu siły poprzez napinanie mięśni, odpowiedni oddech itp. Dodatkowo jak utrudnić, albo ułatwić sobie jakieś ćwiczenie. Nagiego wojonika w pdf możesz pobrać stąd http://chomikuj.pl/B...k,513121113.pdf
.Na początek poleciłbym skazanego, a potem nagiego wojownika.
Napisano 27 kwietnia 2013 - 16:39
Nagi wojownik to trening czysto na siłę. Uczy Cię jak napinać ciało i kilka innych świetnych sztuczek które uczynią Cię silnym. To program w którym patrzenie na subtelne detale jest kluczowe. Masy nim nie zbudujesz (chociaż jest taka możliwość ale zapomnij, trzeba mieć perfekcyjnie opanowane ćwiczenia i trochę treningu za sobą). Jak chcesz siłę wraz z masą to jednak weź Skazanego.
Jako bonus dodam że dzięki treningowi z Nagiego doszedłem do pompki jednorącz w tydzień a do pistoletów w dwa. Ale nie sugeruj się tym do końca bo ja już długo trenuje. Zostań przy Skazanym.
Napisano 06 maja 2013 - 12:10
Zamiast porannych pompek "smarowałem gwinty "podciąganiem około 5 serii takich,ale lekkich tak żeby za bardzo się nie spocić i przemęczyć przed szkołą, przy wchodzeniu i wychodzeniu z pokoju. Jeszcze kilka rzeczy wykorzystałem, co nie było wspomniane u Armstronga: ćwiczyłem tak długo puki wykonywałem poprawne podciągnięcia bez uginania się zbytniego.
Dzień 1-szy- pierwszą serię robiłem normalnie, pozostałe z obciążeniem, w moim przypadku był to plecak wypełniony zazwyczaj książkami.
Dzień 2-gi (piramidka) ćwiczyłem z obciążeniem (plecakiem), , zakładałem go na początku serii wieczorowej i podciągałem się z nim tak długo, puki nie zaczynałem się bardzo męczyć/ machać nogami. Gdy nie byłem w stanie kontynuować serii z obciążeniem, zdejmowałem plecak i kontynuowałem normalnie.
3-ci normalnie, Czwarty cały z plecakiem, piąty normalnie, czasem eksperymentowałem nowe ćwiczenia.
Tak jak mówi wietri, metody nagiego stosować w innych treningach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś