Nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Nasze strony:
Nie wiem czy się śmiać czy płakać...
O kurde.. chore po prostu.. wiadomo ludzie mogą być zestresowani ale żeby nie mieć bladego pojęcia o takich podstawowych sprawach... chociaż aż wstyd ale musze przyznać że "kopę" sam musiałem sprawdzić ![]()
Ja pierd***, dobrze że dla mnie testy te były trudne. Nie no przesada, jak można być tak tępą osobą. Wstyd mi za moich równieśników :/
Ja nie wierzę, że jest tak wiele idiotów z mego rocznika.
Ja prędzej zacznę płakać...
Zobaczę, jakie będą moje wyniki na początku, min.80%
Zgadzam się z Paprykiem, wstyd jak nie wiem ;P
Ale szczerze mówiąc, nie spodziewałem się, że można nie znać pola kwadratu... Ale z tą kopą, normalnie pierwsze słyszę ;D
Widać, że reporter natrafił na jakichś zjaranych gimbusów...
Nie marnuj swojego czasu, bo jest on najcenniejszą rzeczą na świecie.
Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.
Nie sądzę, żeby było aż tylu takich idiotów. Jak dla mnie to to była symulacja i wiedzieli co mają odpowiadać.
to jest dobre :DD
"bitwa pod grunwaldem?
- 1810"

W sumie racja, bo jak popatrzyć na ich pierwszy filmik związany z egzaminami, to dziewczyny, które odpowiadają na te pytania wyglądają bardziej na zdające maturę, niż na gimnazjum...
Nie marnuj swojego czasu, bo jest on najcenniejszą rzeczą na świecie.
Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.
Piszecie, że wstyd za rówieśników, że są tępi itp. To nie do końca ich wina - nie zapominajmy, że mamy państwowy system nauczania.
Są głupi i tyle, nic dodać nic ując, ale pośmiać się można ![]()
Jeżeli 1 jajko gotuje się 3min to 3 jajka gotują się .......Tak XD rozwala system 2:06
0 members, 1 guests, 0 anonymous users