Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Wyzwania 4-2k13 "Żadnych barier"
Rozpoczęty przez
m6k3
, kwi 04 2013 23:12
Napisano 05 kwietnia 2013 - 16:09
Świetnie! Właśnie na takie wyzwania czekałem. Wszystko uściślone i jasne. Na pewno wezmę udział, ciężko będzie ze staniem na rękach, bo jest to trudne ćwiczenie, ale mam nadzieję, że opanuje je w tym miesiącu.
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili. Nie czekaj ani chwili dłużej.
Napisano 05 kwietnia 2013 - 16:14
Napisano 05 kwietnia 2013 - 18:24
[/php]
21 powtórzeń - mam nadzieje, że dobrze technicznie wykonane (starałem się jak mogłem), nie wiem czy mi zaliczycie ostatnie powtórzenie (22), gdyż co prawda tak jak było napisane "2. Prawie pełny wyprost ramion przy powrocie do pozycji wyjściowej.".
Kiedyś pisałem, że robię po 30-35 ale te dipy były niezbyt dobrze wykonywane technicznie (nie schodziłem do kąta prostego), ale teraz dopiero się dowiedziałem jaki hardkor jest, że ledwo 21-22 powtórzeń robię. Cieńko jest !!!
Przynajmniej debiut zaliczyłem
Repy dla poprzedników, co zamieścili filmiki
21 powtórzeń - mam nadzieje, że dobrze technicznie wykonane (starałem się jak mogłem), nie wiem czy mi zaliczycie ostatnie powtórzenie (22), gdyż co prawda tak jak było napisane "2. Prawie pełny wyprost ramion przy powrocie do pozycji wyjściowej.".
Kiedyś pisałem, że robię po 30-35 ale te dipy były niezbyt dobrze wykonywane technicznie (nie schodziłem do kąta prostego), ale teraz dopiero się dowiedziałem jaki hardkor jest, że ledwo 21-22 powtórzeń robię. Cieńko jest !!!
Przynajmniej debiut zaliczyłem
Repy dla poprzedników, co zamieścili filmiki
Napisano 05 kwietnia 2013 - 19:50
W tej edycji ze względu na wasz opinie i postulaty nie ma podziału na konkurencję wytrzymałościową i techniczną. Więc aby powtórzenie było zaliczane musimy wykonać je poprawnie technicznie bez odbijania się. machania nogami itd.
@mrsayso - zaliczam, rep dla ciebie, jedyny mankament to to że naliczyłem 12 po pranwych powtórzeń
@frantic - zaliczam 20 powtórzeń, przy dwóch ostatnich nie opuściłeś się wystarczająco nisko.
@mrsayso - zaliczam, rep dla ciebie, jedyny mankament to to że naliczyłem 12 po pranwych powtórzeń
@frantic - zaliczam 20 powtórzeń, przy dwóch ostatnich nie opuściłeś się wystarczająco nisko.
Napisano 05 kwietnia 2013 - 20:02
ładnie, wszyscy dostali po repie 
szkoda, że brak podziału na techniczną i wytrzymałościową
co do stania przy ścianie i bez ściany, to myślę, ze mniej osób weźmie udział, albo tyle samo co w poprzednich miesiąch, napewno nie więcej, a szkoda
szkoda, że brak podziału na techniczną i wytrzymałościową
co do stania przy ścianie i bez ściany, to myślę, ze mniej osób weźmie udział, albo tyle samo co w poprzednich miesiąch, napewno nie więcej, a szkoda
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 05 kwietnia 2013 - 23:32
Napisano 06 kwietnia 2013 - 01:44
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś