Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Kopen March 2013 Showreel - Street Workout Lubliniec -Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Kopen

Kopen

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 2 postów
Witam szanowne towarzystwo! Chciał bym zaprezentować Wam mój pierwszy solowy film o tematyce Street Workoutu. Głównym celem nagrania ów video było niewietrzenie mojego aktualnego poziomu. Materiał nagrałem na dwóch treningach - wczoraj w pokoju i dziś na workoucie z chłopakami. Nie wszystko udało się mi nakręcić ale myślę że kilka ciekawych kąsków się znajdzie ;]

Pewnie zaraz pojawi się mnóstwo pytań co do mojego stażu, wagi, wzrostu itp tak więc może opowiem trochę o sobie już teraz. Nazywam się Jarosław Kopacz, w szerszym gronie jestem znany jako "Kopen". Mam 24 lata i taki czysty street workout ćwiczę w sumie od niedawna bo od listopada 2012. Oczywiście nie zaczynałem od zera. mam za sobą ponad 6 lat stażu w parkour. Rzeczy typu muscle upy czy handstandy to robię od dawna ale do całej reszty doszedłem na przestrzeni ostatnich miesięcy. Niewątpliwie dzięki Parkour wyrobiłem sobie dobre fundamenty więc szybko się rozwijam i cisnę ciągle do przodu.A Co do moich "parametrów" to mam 163 cm wzrostu i ważę na chwilę obecną około 52kg.

oglądać w 720p ;p
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Bardzo ładnie Kopen. gratuluję i daję dwa repy:)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL
rep za składanke :)
w wyzwaniach wystartuj ;)
  • 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

rafal

rafal

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 238 postów
siła jest! widzę że poprzeczka coraz wyżej... ehh trzeba się wziąć za siebie.
parametry masz niewiele wyższe niż moja druga połówka :D
szacun i rep dla ciebie

czekam na kolejne filmiki - subskrypcja na YT zrobiona, mam nadzieję że będziesz coś często wrzucał
  • 0

Kopen

Kopen

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 2 postów
dzięki za pozytywne komentarze ;] Cieszę że film zbiera pozytywne komentarze. A tak przy okazji zapraszam do lajkowania mojej ekipy na fejsie https://www.facebook...orkoutLubliniec Ekipa prężnie się rozwija, często dodajemy zdjęcia oraz dzielimy się ciekawymi informacjami związanymi z rozwojem SW w naszym mieście oraz w Polsce.

Pozdro dla wszystkich zapaleńców Kalisteniki!
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Kopen, będziemy śledzić Wasze dokonania. Jednocześnie chcę Was zaprosić do wzięcia udziałuw "Wyzwaniach"
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych