Luko wyjechał ponieważ się rozwija ... wiadomo każdy ma swoje życie prywatne i nie można nikogo zmusić że by siedział na forum ![]()
Pracuję nad zmianą osoby do wyzwań a w zasadzie to oczekuję na odpowiedź.
Zaloguj się Zarejestruj się
parę słów o "Wyzwaniach"
Posted 10 October 2013 - 15:51 PM
Jestem Grammar Nazi. Nie znoszę błędów, leni, idiotów i hipsterów.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
NIE odpisuję na wiadomości najeżone błędami. Nie chce mi się męczyć oczu.
Guest_zahir11_*
Posted 10 October 2013 - 22:41 PM
Guest_zahir11_*
Posted 11 October 2013 - 10:42 AM
Do czasu zanim wystartują Wyzwania zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w Konfrontacjach na gimnnastykach. Formę trzeba nieustannie szlifować a rywalizacja doskonale na to wpływa. Poza tym można doszlifować technikę korzystając z rad instruktora gimnastyki i powalczyć o atrakcyjne nagrody:)
Za takie posty później mam dym ![]()
Posted 11 October 2013 - 12:48 PM
Za takie posty później mam dym
Sensej dym nie dym, ale prawda jest taka, że tego forum nikt nie ciągnie - bez wyzwań, bez pomysłu, bez Luko to forum się bardzo szybko rozleci. Jak nikt szybko wyzwań i organizacji nie ogarnie to będą tutaj tylko dziwne dzienniki i pytania jak w tydzień zrobić masę na klacie i zrzucić tłuszcz z brzucha :/
Więc nic dziwnego, że odchodzimy do lepiej zorganizowanego forum gimnastyków...
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Posted 11 October 2013 - 13:26 PM
Ja nikomu nie bronię być na kilku forach.Sam jestem adminem kilku stron i forów.Poczekamy i zobaczymy jak organizacja będzie wyglądała przy 3000 użytkowników ![]()
Swoją drogą wyzwania pewnie będą.Jak na chwilę obecną ja osobiście mam dwóch pretendentów do prowadzenia wyzwań i trwają rozmowy w tym temacie.Liczę na to że zaakceptują moją propozycję ![]()
Posted 16 October 2013 - 10:04 AM
Za takie posty później mam dym
Żenada. Tak samo jak usunięcie informacji o Seminarium i Konfrontacjach na innym forum (już nie podaję na jakim żeby nie było...) z działu Artykuły.
To, że forum pada, widzi każdy. W tym momencie nie ma już chyba praktycznie nikogo ze starej ekipy, kto dawniej udzielał się tutaj aktywnie, pisał artykuły czy dawał rady mniej zaawansowanym użytkownikom.
W ostatnim czasie forum ciągnęła jedna osoba, która też zniknęła. Ciekawe co teraz...?
Trening z masą ciała to temat tak obszerny, że jest miejsce dla tego forum i wielu innych: o gimnastyce, SW, crossficie, parkour itd. Zamiast współpracować i napędzać się nawzajem, właściciel tego forum robi wszystko żeby utrzymać wszystkich w przekonaniu, że istnieje tylko jedno miejsce w sieci o treningu i o innych nie wolno wspominać. Nie trzeba się wysilać żeby zobaczyć analogię do tyranii. Jest tylko jedna słuszna idea, a za głoszenie innych grozi śmierć! Albo ban ![]()
Warto by ktoś kto podejmuje decyzję dojrzał i przestał zachowywać się jak dzieciak. Zdrowa konkurencja to nic złego i skutkuje rozwojem, bo jest do tego motywacja. Zobaczcie do czego doprowadziło takie postępowanie - przestało się udzielać mnóstwo ludzi, w tym moderatorów i forum umiera. Nie ma nawet komu usuwać spamu ze strony głównej... Mnie też się już nie chce.
Posted 16 October 2013 - 17:09 PM
Generalnie z takim podejściem to nic dziwnego że "forum pada" chociaż ja tego nie zauważam.
Zobaczymy co będzie dalej...ja jestem osobiście taką osobą że tak łatwo się nie poddaję i walczę do końca.Moim zdaniem Ci co uciekli po prostu nie dali rady i tyle...
Wyzwania powinny wrócić od listopada prowadzone przez dość znaną osobę. Niestety nie mogę na razie tego reklamować ponieważ autor wyzwań sobie tego nie życzy.
Posted 17 October 2013 - 10:37 AM
Niestety takie podejście nie wzięło się z niczego...
Posted 17 October 2013 - 14:10 PM
Nie no domyślam się
Niestety wiesz jest tak że ja sam nic nie zdziałam, poza tym jest jeszcze nade mną właściciel strony.Dzięki Bogu jak na razie rzadko się wtrąca ale wiesz czasem tak ![]()
Generalnie to że się nic nie odzywam czasami nie oznacza że nic nie działam....Luko napisał że się zawija i 20 minut po jego wiadomości już wysłałem maila do osoby która najprawdopodobniej będzie się tym zajmować.W dodatku jest to osoba polecona przez Zahir'a .Więc chyba będzie ciekawie ![]()
Posted 28 October 2013 - 22:43 PM
Jesteście gotowi na wyzwania???
Ja już je dzisiaj widziałem...wiem kto je będzie prowadził ![]()
Spostrzegawczy użytkownicy wyłapią kto je będzie prowadził za nim się pojawią...
(Taka mała gierka)
Generalnie start od listopada ![]()
Posted 29 October 2013 - 11:52 AM
Generalnie start od listopada
Chętnie wezmę udział w wyzwaniach w miarę możliwości.
A forum jak na moje oko działa tak samo jak podczas gdy się rejestrowałem kilka miesięcy temu.. Jest tu tyle informacji, że każdy coś dla siebie znajdzie, o ile chęć do szukania będzie miał a nie czekał na odpowiedzi które już przewijają się w innych tematach.
Posted 29 October 2013 - 21:00 PM
W końcu. ![]()
Posted 30 October 2013 - 13:41 PM
Chętnie wezmę udział w wyzwaniach w miarę możliwości.
A forum jak na moje oko działa tak samo jak podczas gdy się rejestrowałem kilka miesięcy temu.. Jest tu tyle informacji, że każdy coś dla siebie znajdzie, o ile chęć do szukania będzie miał a nie czekał na odpowiedzi które już przewijają się w innych tematach.
Nie wiem czy to dobrze czy źle?
W końcu.
Fakt trwało to trochę
Ale wydaje mi się że obecnie znalazłem człowieka, który po pierwsze zaje....ście się do tego nadaję patrząc pod względem przygotowania wyzwań,motywacji i swojego charakteru. Po drugie różne dziwne akcje były z wyzwaniami i mam nadzieję że teraz już będzie ok ![]()
Posted 30 October 2013 - 14:11 PM
Nie wiem czy to dobrze czy źle?
Dobrze jak trafi tutaj zajarany treningiem ziomek jak ja, a źle jak jakiś placek, który będzie oczekiwał cholera wie czego, mięśni jak Arnold w miesiąc i że ktoś od razu powie mu jak to osiągnąć ![]()
Mniejsza o to.. To kiedy te wyzwania?
Posted 30 October 2013 - 17:35 PM
3...2....1....już są ![]()
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report