Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się

parę słów o "Wyzwaniach"

• Please log in to reply
54 replies to this topic

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Luko wyjechał ponieważ się rozwija ... wiadomo każdy ma swoje życie prywatne i nie można nikogo zmusić że by siedział na forum ;)
Pracuję nad zmianą osoby do wyzwań a w zasadzie to oczekuję na odpowiedź.

• 0

Jestem Grammar Nazi. Nie znoszę błędów, leni, idiotów i hipsterów.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
NIE odpisuję na wiadomości najeżone błędami. Nie chce mi się męczyć oczu.

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Do czasu zanim wystartują Wyzwania zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w Konfrontacjach na gimnnastykach. Formę trzeba nieustannie szlifować a rywalizacja doskonale na to wpływa. Poza tym można doszlifować technikę korzystając z rad instruktora gimnastyki i powalczyć o atrakcyjne nagrody:)
  • 0

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Do czasu zanim wystartują Wyzwania zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w Konfrontacjach na gimnnastykach. Formę trzeba nieustannie szlifować a rywalizacja doskonale na to wpływa. Poza tym można doszlifować technikę korzystając z rad instruktora gimnastyki i powalczyć o atrakcyjne nagrody:)

Za takie posty później mam dym :(

• 0

gwynbleidd

gwynbleidd

Sky is the limit

• Użytkownik
  • 245 posts
  • LokalizacjaPoznań

Sensej dym nie dym, ale prawda jest taka, że tego forum nikt nie ciągnie - bez wyzwań, bez pomysłu, bez Luko to forum się bardzo szybko rozleci. Jak nikt szybko wyzwań i organizacji nie ogarnie to będą tutaj tylko dziwne dzienniki i pytania jak w tydzień zrobić masę na klacie i zrzucić tłuszcz z brzucha :/

Więc nic dziwnego, że odchodzimy do lepiej zorganizowanego forum gimnastyków...

• 1

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Ja nikomu nie bronię być na kilku forach.Sam jestem adminem kilku stron i forów.Poczekamy i zobaczymy jak organizacja będzie wyglądała przy 3000 użytkowników ;)
Swoją drogą wyzwania pewnie będą.Jak na chwilę obecną ja osobiście mam dwóch pretendentów do prowadzenia wyzwań i trwają rozmowy w tym temacie.Liczę na to że zaakceptują moją propozycję ;)

• 0

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1,598 posts
  • LokalizacjaWawa

Żenada. Tak samo jak usunięcie informacji o Seminarium i Konfrontacjach na innym forum (już nie podaję na jakim żeby nie było...) z działu Artykuły.

To, że forum pada, widzi każdy. W tym momencie nie ma już chyba praktycznie nikogo ze starej ekipy, kto dawniej udzielał się tutaj aktywnie, pisał artykuły czy dawał rady mniej zaawansowanym użytkownikom.

W ostatnim czasie forum ciągnęła jedna osoba, która też zniknęła. Ciekawe co teraz...?

Trening z masą ciała to temat tak obszerny, że jest miejsce dla tego forum i wielu innych: o gimnastyce, SW, crossficie, parkour itd. Zamiast współpracować i napędzać się nawzajem, właściciel tego forum robi wszystko żeby utrzymać wszystkich w przekonaniu, że istnieje tylko jedno miejsce w sieci o treningu i o innych nie wolno wspominać. Nie trzeba się wysilać żeby zobaczyć analogię do tyranii. Jest tylko jedna słuszna idea, a za głoszenie innych grozi śmierć! Albo ban :)

Warto by ktoś kto podejmuje decyzję dojrzał i przestał zachowywać się jak dzieciak. Zdrowa konkurencja to nic złego i skutkuje rozwojem, bo jest do tego motywacja. Zobaczcie do czego doprowadziło takie postępowanie - przestało się udzielać mnóstwo ludzi, w tym moderatorów i forum umiera. Nie ma nawet komu usuwać spamu ze strony głównej... Mnie też się już nie chce.

• 1
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Generalnie z takim podejściem to nic dziwnego że "forum pada" chociaż ja tego nie zauważam.
Zobaczymy co będzie dalej...ja jestem osobiście taką osobą że tak łatwo się nie poddaję i walczę do końca.Moim zdaniem Ci co uciekli po prostu nie dali rady i tyle...
Wyzwania powinny wrócić od listopada prowadzone przez dość znaną osobę. Niestety nie mogę na razie tego reklamować ponieważ autor wyzwań sobie tego nie życzy.

• 0

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1,598 posts
  • LokalizacjaWawa

Niestety takie podejście nie wzięło się z niczego...

• 0
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Nie no domyślam się;) Niestety wiesz jest tak że ja sam nic nie zdziałam, poza tym jest jeszcze nade mną właściciel strony.Dzięki Bogu jak na razie rzadko się wtrąca ale wiesz czasem tak ;)
Generalnie to że się nic nie odzywam czasami nie oznacza że nic nie działam....Luko napisał że się zawija i 20 minut po jego wiadomości już wysłałem maila do osoby która najprawdopodobniej będzie się tym zajmować.W dodatku jest to osoba polecona przez Zahir'a .Więc chyba będzie ciekawie ;)

• 0

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Jesteście gotowi na wyzwania???
Ja już je dzisiaj widziałem...wiem kto je będzie prowadził :P
Spostrzegawczy użytkownicy wyłapią kto je będzie prowadził za nim się pojawią...:P (Taka mała gierka)
Generalnie start od listopada :)

• 0

Szpanerski Nick

Szpanerski Nick

Advanced Member

• Użytkownik
  • 92 posts

Generalnie start od listopada :)

Chętnie wezmę udział w wyzwaniach w miarę możliwości.

A forum jak na moje oko działa tak samo jak podczas gdy się rejestrowałem kilka miesięcy temu.. Jest tu tyle informacji, że każdy coś dla siebie znajdzie, o ile chęć do szukania będzie miał a nie czekał na odpowiedzi które już przewijają się w innych tematach.

• 0

MyShadow

MyShadow

• Użytkownik
  • 30 posts

W końcu. :D

• 0

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

Chętnie wezmę udział w wyzwaniach w miarę możliwości.

A forum jak na moje oko działa tak samo jak podczas gdy się rejestrowałem kilka miesięcy temu.. Jest tu tyle informacji, że każdy coś dla siebie znajdzie, o ile chęć do szukania będzie miał a nie czekał na odpowiedzi które już przewijają się w innych tematach.

Nie wiem czy to dobrze czy źle? 

W końcu. :D

Fakt trwało to trochę :( Ale wydaje mi się że obecnie znalazłem człowieka, który po pierwsze zaje....ście się do tego nadaję patrząc pod względem przygotowania wyzwań,motywacji i swojego charakteru. Po drugie różne dziwne akcje były z wyzwaniami i mam nadzieję że teraz już będzie ok ;)

• 0

Szpanerski Nick

Szpanerski Nick

Advanced Member

• Użytkownik
  • 92 posts

Nie wiem czy to dobrze czy źle? 

Dobrze jak trafi tutaj zajarany treningiem ziomek jak ja, a źle jak jakiś placek, który będzie oczekiwał cholera wie czego, mięśni jak Arnold w miesiąc i że ktoś od razu powie mu jak to osiągnąć :D

Mniejsza o to.. To kiedy te wyzwania?

• 0

SenseJLF

SenseJLF

Administrator

• Administrator - Boss

• 262 posts
  • LokalizacjaSzczytno

3...2....1....już są :D

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users