A tak poza konkursem. Skąd tutaj ostatnio tyle "narwańców" zakłada konto? Jakaś nowa książka o kalistenice wyszła czy w Pytaniu na Śniadanie powiedzieli, że coś takiego istnieje?
Zaloguj się Zarejestruj się
Dieta tłuszczowa.
Posted 26 August 2016 - 14:22 PM
Posted 26 August 2016 - 16:09 PM
Młodzi, pretensjonalni, myślą że pozjadali wszystkie rozumy i wszystko im wolno oraz się należy, nudzi im się, i to bardzo. Idealny kandydat na internetowego trolla.
Posted 26 August 2016 - 16:20 PM
Merfi, przygotuj się bo na początku września pokażą Dynasty Workout w Mam Talent i wtedy dopiero się zacznie, ale może bardziej "Ułóżcie mi trening i dietę".
Posted 26 August 2016 - 16:37 PM
Posted 26 August 2016 - 20:11 PM
Młodzi, pretensjonalni, myślą że pozjadali wszystkie rozumy i wszystko im wolno oraz się należy, nudzi im się, i to bardzo. Idealny kandydat na internetowego trolla.
Mlody moze bezkarnie jesc praktycznie wszystko i prawie nic mu nie szkodzi, taki przywilej wieku. Ale prawda jest taka, ze czego sie Jas nie nauczy tego Jan nie bedzie umial.
smalcownia.pl
Posted 28 August 2016 - 16:28 PM
Między innymi dlaczego tyje się na diecie tłuszczowej, czy jak budować masę miesniowa na tej diecie
http://forum.dr-kwas...hp?topic=5027.0
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 28 August 2016 - 21:36 PM
Ostroznie z tym linkiem, to cytaty pozbierane przez osobe, ktora nie ma pojecia o biochemii i do tej pory "wegle" wyrabia ciastkami i snickersami aby sie proporcjum zgadzalo. Koles zmienia poglady co pol roku, aktualnie wstydzi sie przyznawac dziewczynom, ze jest na Kwasniewskim, bo minus do lansu
smalcownia.pl
Posted 28 August 2016 - 22:33 PM
Ostroznie z tym linkiem, to cytaty pozbierane przez osobe, ktora nie ma pojecia o biochemii i do tej pory "wegle" wyrabia ciastkami i snickersami aby sie proporcjum zgadzalo. Koles zmienia poglady co pol roku, aktualnie wstydzi sie przyznawac dziewczynom, ze jest na Kwasniewskim, bo minus do lansu
A wrzuciłem sobie w kartę i miałem zamiar przeczytać, czyli nie czytać? ![]()
Posted 28 August 2016 - 22:37 PM
A wrzuciłem sobie w kartę i miałem zamiar przeczytać, czyli nie czytać?
w razie czego masz to ;d
http://forum.dr-kwas...hp?topic=4718.0
Posted 28 August 2016 - 22:40 PM
Posted 29 August 2016 - 00:36 AM
Tak patrzę jak na tamtym forum niektórzy kurczowo trzymają się i wykłócają o te proporcje makrosów i ogólnie co możesz z czym zmieszać jak i ile i czy wgl to troche mi to przypomina liczenie kalorii.
Posted 29 August 2016 - 06:01 AM
Poza tym nie porównuj tego z liczeniem kalorii bo to ma sens, niektórzy na oko poprostu nie potrafią, albo pomaga im nie oszukiwać, generalnie ważne żeby pilnować węgli i białka jak zależy Ci na zdrowiu, ja to robię na oko i jestem szczęśliwy
Posted 29 August 2016 - 08:08 AM
Ostroznie z tym linkiem, to cytaty pozbierane przez osobe, ktora nie ma pojecia o biochemii i do tej pory "wegle" wyrabia ciastkami i snickersami aby sie proporcjum zgadzalo. Koles zmienia poglady co pol roku, aktualnie wstydzi sie przyznawac dziewczynom, ze jest na Kwasniewskim, bo minus do lansu![]()
A to trzeba zapomniec co sie czytalo i znalezc ińne zrodlo, sprawdze powyzsze zrodlo
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 29 August 2016 - 10:27 AM
Pytanie: uzyskam ten sam efekt pijac ja na "obiad" ok 13? Roznica taka ze zjadlbym jormalne sniadanie. Robi tak ktos?
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
musisz się odważyć, musisz to w ch** wyważyć
Posted 29 August 2016 - 10:41 AM
Ja na śniadanie piję kawę z masłem (ok 50g) + 2 łyżki oleju kokos. Do tego 4-6 żółtek i kawałek kiełbasy, boczku albo sera. Czasami jeszcze zapite śmietanką 30%. Takie śniadanie jem o 7:10. Głodny się robię ok 16-17 najszybciej ![]()
Posted 29 August 2016 - 12:00 PM
Chodzi mi o to ze ktos pisal ze.ta kawa to najlepiej na czczo a ja chcialbym ja czasami jako przekaske miedzy sniadaniem a obiado-kolacja.
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
musisz się odważyć, musisz to w ch** wyważyć
Posted 29 August 2016 - 12:02 PM
Moim zdaniem sprawdzi się o każdej porze dnia. W końcu masło to masło, kawa to kawa. Czemu niby miałaby być lepsza rano niż o 12? Energia to energia
To tak jakby powiedzieć, że jajko będzie lepsze pomiędzy 10-11 niż o 8:00 ![]()
Posted 29 August 2016 - 12:08 PM
A co z ekscesami na tłuszczówce, np jestem na niej ale przychodzę na wesele piję flaszkę, jem kopę ciast i zwykłego jedzenia ? Nie 'spieprzy' się nic ?Można robić czitdej raz/tyg ? Powiem, że przymierzam się któryś raz bo dobrze się na tym czułem ale dla mnie to trochę rygorystyczne wszystko za bardzo, szukam ułatwień bo życie jedno ![]()
Posted 29 August 2016 - 12:26 PM
Czit day to stan umysłu. To trochę jak z fajkami - powiedzmy, że na co dzień nie palisz bo uważasz, że to niezdrowe i nie chcesz truć swojego organizmu. Ale co tydzień palisz parę fajek bo to Twój "cheat day". Bzdura jakich mało bo albo tak naprawdę nie uważasz fajek za niezdrowe i albo sam siebie oszukujesz, że nie palisz. Palisz tylko skoncentrowałeś to na ten jeden dzień w tygodniu. Potem prędzej czy później człowiek łapie się na tym, że cały tydzień tylko czeka, żeby se w ten weekend zajarać. Podobnie jest z jedzeniem. Jeśli uważasz pizzę za niezdrową to jej nie jedz. Jeśli nie uważasz jej za tak niezdrową to ją jedz.
Natomiast co do wesela - to jest dzień jak każdy inny. Ja wódkę pijam więc i na weselu piję. Ziemniaki, mięso, ryby, boczek, tatar, gulasz, żurek, barszcz itd. To wszystko jem na co dzień i to wszystko jest na weselu. Nie ma żadnego problemu
Na weselu jestem najedzony i szczęśliwy, a i jeszcze ruchu jest dużo. To raczej Ci liczący kalorie się na tych weselach źle czują bo jak przeholują z kcal to potem zastanawiają się czy pić, czy może zjeść, żeby bilans wyszedł odpowiedni ![]()
Posted 29 August 2016 - 12:43 PM
A wrzuciłem sobie w kartę i miałem zamiar przeczytać, czyli nie czytać?
Jasne, ze mozna czytac, tylko wez pod uwage, ze sa to pozbierane rozne wypowiedzi z roznych rozmow a co za tym idzie kazda z nich miala pierwotnie swoj okreslony kontekst i byla skierowana do konkretnej osoby. Tam (w linku) sa poukladane wg widzimisie autora tematu, ktory sie zafiksowal na okresleniach "pastwisko", "Koryto" itp a biochemie obiecywal studiowac we wrzesniu 2012 i do dzisiaj tego nie zrobil a "kwachowe proporcjum" wyrabia snickersami. To pewnego rodzaju synteza, przydatna ale ulozona niekoniecznie w logicznym ciagu i trzeba o tym pamietac.
smalcownia.pl
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report