Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
WYZWANIA 11-2K12 "Najtwardsi z Twardych"
Started by
Guest_zahir11_*
, Nov 05 2012 22:31 PM
Posted 01 December 2012 - 00:03 AM
Pojawił mi się uśmiech na twarzy
To motywuje
Guest_zahir11_*
Posted 01 December 2012 - 00:30 AM
Guest_zahir11_*
Michał, bardzo przepraszam, że Cię pominąłem. To oczywista omyłka pisarska!!! Składam oficjalną samokrytykę i już poprawiam.
P.S. Twoje stanie na głowie i kruk były perfekcyjne! niestety nie każdy może wygrać
P.S. Twoje stanie na głowie i kruk były perfekcyjne! niestety nie każdy może wygrać
Posted 01 December 2012 - 00:45 AM
wow
) dziękuje za takie wyróżnienie:)) to dla mnie olbrzymi motywujący kopniak
:D:D:)) (przydał się mi bardzo teraz, ponieważ ta zimowa aura zaciąga mnie pod koc z herbatką w ręku i nic się nie chce) z niecierpliwością czekam na kolejne wyzwania:) niedługo tematy wyzwań się zapętlą i każdy będzie walczyć ze swoim poprzednim wynikiem:) Gratki dla wszystkich biorących udział
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Chcesz dodać mi skrzydeł?
Posted 01 December 2012 - 01:15 AM
Zahir, nic się nie stało. Każdemu się może zdarzyćMichał, bardzo przepraszam, że Cię pominąłem. To oczywista omyłka pisarska!!! Składam oficjalną samokrytykę i już poprawiam.
A zwycięzcom gratuluję żółtego nicka!
Posted 01 December 2012 - 12:08 PM
Gratuluję nie tylko zwycięzcom, ale również wszystkim, którzy wzięli udział!
Niestety nie był to ktok 9 wykonany poprawnie technicznie. Na stronie 246 Paul Wade pisze:
A ja uderzałem w ziemię z wielkim hukiem
1) Stef w konkurencji wytrzymałościowej. 15 mostków w kroku 9 rzuca na kolana. Tym bardziej, że spokojnie mogły by być zaliczone do kategorii technicznej!
Niestety nie był to ktok 9 wykonany poprawnie technicznie. Na stronie 246 Paul Wade pisze:
Z początki będziesz zapewne przewracał się w ostatniej jednej trzeciej ruchu do tyłu, lądując na dłoniach(o ile dopisze szczęście). To niedopuszczalna technika. Musisz kontynuować trening, aż będziesz w stanie delikatnie postawić dłonie na podłodze.
A ja uderzałem w ziemię z wielkim hukiem
Guest_zahir11_*
Posted 01 December 2012 - 14:18 PM
Guest_zahir11_*
Stef, ktoś słyszał ten huk?!
Poza tym klasyfikowałem Cię w konkurencji wytrzymałościowej a nie technicznej.
Posted 01 December 2012 - 14:33 PM
Tak, wiem 
Napisałem tylko aby wszyscy wiedzieli, że jednak jest to znacznie bardziej wymagające ćwiczenie.
Huk słychać na filmie
Napisałem tylko aby wszyscy wiedzieli, że jednak jest to znacznie bardziej wymagające ćwiczenie.
Huk słychać na filmie
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report