Są już koszulki, to może jeszcze naklejki na auta z logiem forum?
Ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii? tzn. jak to zrobić, gdzie zamówić itp.
Byłby to fajny znak rozpoznawczy.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Naklejki / magnesiki na auta
Started by
Michal
, Oct 18 2012 11:17 AM
Posted 18 October 2012 - 11:17 AM
Posted 18 October 2012 - 11:30 AM
Jak dla mnie świetny pomysł
Mój kumpel pracuje w agencji reklamowej która robi reklamy na kubkach długopisach itd itp więc zapytam go czy robią naklejki:) Poza tym jeśli wyjdą w miarę niedrogo można je rozklejać na słupach ogłoszeniowych, skrzynkach itp
Posted 18 October 2012 - 13:07 PM
Jeśli naklejki to najlepiej z takim klejem by łatwo odchodziły w całości. Tak na wypadek gdyby służby bezpieczeństwa się doczepiły o rozlepianie
Posted 18 October 2012 - 13:28 PM
Ciekawa koncepcja... Można by się dowiedzieć co i jak w tym temacie.
Guest_zahir11_*
Posted 19 October 2012 - 13:59 PM
Guest_zahir11_*
Mój brat prowadzi agencje reklamową. Chcecie, to mogę wrzucić temat
Posted 19 October 2012 - 15:30 PM
Ja chętnie zakupię takie coś. Na lodówkę i na samochód
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Posted 19 October 2012 - 23:16 PM
Zahir - zapytaj. Ciekaw jestem jakie to są koszty.
Guest_DzikiCK_*
Posted 23 February 2013 - 23:24 PM
Guest_DzikiCK_*
Znam taki jeden bardzo dobry sprawdzony sposób na dość trwałe doklejenie naklejki do karoserii auta otóż sęk w tym aby na oczywiście oczyszczoną powierzchnię popryskać trochę zwyczajnym płynem do mycia szyb najlepiej window i na tą jeszcze mokrą powierzchnię naklejamy. Co do druku naklejek to każdy z nas kto ma laserową drukarkę może sobie zakupić papier naklejkowy i na nim drukować sobie to co chcemy i jak chcemy wiec każdy z nas może sobie nadrukować naklejek i jeśli ma ochotę i fundusze rozklejać po mieście.
Posted 26 March 2013 - 20:18 PM
Uważam, że naklejka na auto to super pomysł. Chętnie taką pozyskam i nakleję na pojazd.
Guest_zahir11_*
Posted 26 March 2013 - 23:32 PM
Guest_zahir11_*
Jeśli więcej osób będzie tym zainteresowanych, to wrzucimy do sklepu:)
Posted 26 March 2013 - 23:40 PM
Posted 26 March 2013 - 23:51 PM
Pomysłów może być w pip, ja pracuję w dziale marketingu i tam się zajmujemy między innymi zamawianiem takich rzeczy, tj, naklejki, pendrive'y, smycze, kurtki, termosy, plecaki, torby, długopisy, nawet bombki na choinkę. 
Wszystko jest do zrobienia, ale cena oczywiście zależy od zamawianej ilości.
Wszystko jest do zrobienia, ale cena oczywiście zależy od zamawianej ilości.
Guest_zahir11_*
Posted 27 March 2013 - 00:05 AM
Guest_zahir11_*
Otóż to, na razie nie ma szału na nasze produkty, choć ciuchy są naprawdę pierwsza klasa:) Ale w miarę rozwoju sklepu będziemy poszerzać asortyment i starać się schodzić z cen.
Posted 27 March 2013 - 10:14 AM
Ja oczywiście tez jestem zainteresowany
Guest_zahir11_*
Posted 28 March 2013 - 00:14 AM
Guest_zahir11_*
No, to widzę, że trzeba zrobić i wrzucić ten produkt do sklepu.
Posted 21 April 2013 - 16:43 PM
Fajna opcja z tymi plecakami, czy chodź by z naklejkami lub smyczami ;D
Chętnie bym sobie taką naklejkę, czy pendrive kupił ![]()
Nie marnuj swojego czasu, bo jest on najcenniejszą rzeczą na świecie.
Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report