Witam
Ostatnio natknąłem się na serie 4 DVD wyprodukowanych przez Paul Wade.
Zamieszczone w nim krok po kroku jak w książce o treningu,tylko podobno jest w nim więcej informacji.
http://www.amazon.co...s/dp/B008BQ0F8W
Edit Michał: Przeniosłem do Literatury, bo tu najbardziej pasje.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Convict Conditioning DVD
Rozpoczęty przez
qwsdm
, paź 14 2012 20:13
Napisano 14 października 2012 - 20:43
No właśnie ostatnio również się gdzieś natknąłem na temat tego DVD. Jak dobrze pamiętam widziałem info o tym na www.dragondoor.com ale jakoś się tematem nie zainteresowałem...
Na trailerze widać jak gość robi osławioną pompkę na jednej ręce, przy czym jest wygięty jak łuk. Myślałem, że powinno wyglądać to trochę inaczej, ale jak widać bez wygięcia się nie da.
Co do samego DVD to myślę, że warto byłoby sobie wszystko obejrzeć. W Polsce jednak DVD pewnie nie wyjdzie a kupowanie z zagranicy raczej wyjdzie nieopłacalnie. Musimy czekać aż całość podobnie jak to było z wieloma DVD od Pavla Tsatsouline trafi na YouTube.
Na trailerze widać jak gość robi osławioną pompkę na jednej ręce, przy czym jest wygięty jak łuk. Myślałem, że powinno wyglądać to trochę inaczej, ale jak widać bez wygięcia się nie da.
Co do samego DVD to myślę, że warto byłoby sobie wszystko obejrzeć. W Polsce jednak DVD pewnie nie wyjdzie a kupowanie z zagranicy raczej wyjdzie nieopłacalnie. Musimy czekać aż całość podobnie jak to było z wieloma DVD od Pavla Tsatsouline trafi na YouTube.
Napisano 14 października 2012 - 21:01
60$ za dvd co trwa godzinę to jednak totalnie nieopłacalne.Ale chociaż na trailerze zobaczyłem jak ma pompka wyglądać bo męczyłem się i nie mogłem zrobić,ale tera jak mówisz wygląda na to że trzeba łuk zrobić.Patrząc jak robi pompkę Al Kavadlo też widać ten łuk tylko mniej bo ma szeroko nogi rozstawione.Najbardziej mnie by interesowała seria z pompkami w staniu na rękach,chcę zobaczyć to pompkę na jednej ręce bo na yt nie widziałem
Napisano 15 października 2012 - 12:05
60$ za dvd co trwa godzinę to jednak totalnie nieopłacalne.
60 debilarów za jedną część. Niektóre części są droższe. Czyli wychodzi ok. 400$ za całość. Obłęd.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś