Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

[ZAKOŃCZONY] Najlepsze zdjęcie pompki

• This topic is locked This topic is locked
56 replies to this topic

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Dam z podpisem, żeby nie było. :D Do 24 włącznie? Bo jakoś mgła moje tereny nawiedza od wczoraj xD
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Dobra Panowie, do tej pory nie zgłaszałem swojej kandydatury, bo nie chciałem by użytkownicy pomyśleli, że jako moderator będę miał fory. Ale widzę, że trzeba podkręcić ten konkurs. Dziś wrzucę fotkę. Odpowiadając na apel Barkesa bez koszulki. Traktujcie ją jako poza konkursową, bo nie chcę pozbawiać innych nagrody:)
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Oj tam, wygra lepszy/a :D
  • 0

Wojas

Wojas

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 69 posts

I tu się mylisz bo wygra ten co ma więcej głosów :D
  • 0
"Miej marzenia, jakbyś miał żyć wiecznie, żyj jakbyś miał umrzeć dzisiaj"
James Dean

Barkes

Barkes

Advanced Member

• Zasłużony
  • 259 posts

Od razu spiski :D Wygra lepszy, czyli ten, kto pokazał najciekawiej pompkę.
  • 0

Wojas

Wojas

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 69 posts

Nie chodzi o spisek :D to jest konkurs popularności a nie umiejętności :angel: Swego czasu na jednym forum breakadance dali konkurs na najlepszą fotkę a raczej najlepszy ewolucje i na tej samej zasadzie, gdzie publika głosowała. I wygrał gościu, który zrobił najłatwiejszą figurę bo zaprzęgną wszystkich znajomych, znajomych znajomych, bliską i daleką rodzinę do głosowania.
Przykładowo dziewczyna, która umieściła by swoje zdjęcie w bikini i zrobiła pompkę na kolanach w stodole pewnie by wygrała z pomocą psiapsiułek i stada napalonych samców :D
Zwycięzcę powinni wytypować założyciele konkursu biorąc pod uwagę pewne kryteria np. poziom trudności, oryginalność, miejsce wykonania, ewentualnie jakość zdjęcia ;) Sumując te czynniki można w tedy osądzić kto był lepszy:P
I tak biorę w tym udział bo lubię takie inicjatywy i jestem wdzięczny założycielom za taką możliwość
  • 0
James Dean

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
No chodziło mi, kto lepszy czyli najlepszy, czyli największą ilość like'ów zgromadzi, czyli. xD
  • 0

Barkes

Barkes

Advanced Member

• Zasłużony
  • 259 posts

Nie chodzi o spisek :D to jest konkurs popularności a nie umiejętności :angel: Swego czasu na jednym forum breakadance dali konkurs na najlepszą fotkę a raczej najlepszy ewolucje i na tej samej zasadzie, gdzie publika głosowała. I wygrał gościu, który zrobił najłatwiejszą figurę bo zaprzęgną wszystkich znajomych, znajomych znajomych, bliską i daleką rodzinę do głosowania.
Przykładowo dziewczyna, która umieściła by swoje zdjęcie w bikini i zrobiła pompkę na kolanach w stodole pewnie by wygrała z pomocą psiapsiułek i stada napalonych samców :D
Zwycięzcę powinni wytypować założyciele konkursu biorąc pod uwagę pewne kryteria np. poziom trudności, oryginalność, miejsce wykonania, ewentualnie jakość zdjęcia ;) Sumując te czynniki można w tedy osądzić kto był lepszy:P
I tak biorę w tym udział bo lubię takie inicjatywy i jestem wdzięczny założycielom za taką możliwość

Masz zupełną rację. Wtedy po prostu przed wstawieniem zdjęć ogłosimy, że sami wytypujemy zdjęcia biorąc pod uwagę jakość, wykonanie oraz ilość lajków. W takim razie nie pozwolimy aby wygrało "byle co". To chyba najlepsze rozwiązanie? ;)
  • 0

Wojas

Wojas

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 69 posts
Tak jak piszesz. Niech wygra coś fajnego, niech organizatorzy podejmą ostateczną decyzje :D
  • 0
James Dean

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

Przykładowo dziewczyna, która umieściła by swoje zdjęcie w bikini i zrobiła pompkę na kolanach w stodole pewnie by wygrała z pomocą psiapsiułek i stada napalonych samców

moim zdaniem jest to wyrównanie szans, dziewczyna nie jest w stanie dorównać facetowi siłą (była by na starcie bez szans. . . ), więc musi się "wspomagać"
Zresztą konkurs ma na celu m.in popularyzacje kalisteniki i forum, tak, że moim zdaniem taka laseczka w bikini w stodole bardzo dobrze spełniła by tą funkcje ;) więc czemu miała by nie wygrać?:P

PS psiapsiółek i napalonych samców nie będę prosić o głosy;)
  • 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Czyli nie mogę oddać głosu? xD Nie no, wszystko zależy od administratorów. Tylko tej książki mi brakuje z AHA xD Resztę mam. :D
  • 0

Wojas

Wojas

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 69 posts

moim zdaniem jest to wyrównanie szans, dziewczyna nie jest w stanie dorównać facetowi siłą (była by na starcie bez szans. . . )

Nie zgodzę się z tym :dodgy: Może w bodybuilding :rolleyes: Nie jest to również konkurs na najbardziej ekstremalną, siłową pompkę więc szanse są równe dla kobiet i mężczyzn.
Jeśli będziesz sobie wkręcać, że jesteś słabsza to zawsze będziesz w tyle :exclamation: bo zamiast się przykładać to będziesz się usprawiedliwiać,że przecież jesteś kobietą i możesz mniej a to nie jest zgodne z rzeczywistością
  • 0
James Dean

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 posts
  • LokalizacjaWałbrzych
nie prawda to udowodnione naukowo! :) przez amerykańskich naukowców:P wiadomo, że jak będę ćwiczyć to będę mogła dorównać i nawet będę silniejsza od facetów, którzy nie ćwiczą. Zresztą myśl, że jako kobieta mogę mniej nie sprawia, że się mniej przykładam tylko daje mi siłę i nie dołuje mnie fakt, że ciągle walczę z etapem pompki na biurku "w końcu jako kobieta mam prawo robić ten etap 5 razy dłużej" i uwierz mi, że "wyciskam" na maxa za każdym razem:)
  • 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

Wojas

Wojas

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 69 posts

nie prawda to udowodnione naukowo! :)

Nauko jest udowodnione, że trzmiel nie powinien latać, ale on o tym nie wie i lata.

Granice wyznacza jedynie ludzki umysł.

Każdy ćwiczy tyle ile chce, zależy od tego co obrał za cel. Nie każdy musi być olimpijczykiem, to też ćwicz tyle ile uważasz za potrzebne, ale nie wkręcaj sobie, że jesteś słabsza

• 0
James Dean

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2,739 posts
  • LokalizacjaBXL
ćwiczącą kobieta zawsze będzie lepsza od mężczyzny który nie ćwiczy

Przykładowo dziewczyna, która umieściła by swoje zdjęcie w bikini i zrobiła pompkę na kolanach w stodole pewnie by wygrała z pomocą psiapsiułek i stada napalonych samców

moim zdaniem jest to wyrównanie szans, dziewczyna nie jest w stanie dorównać facetowi siłą (była by na starcie bez szans. . . ), więc musi się "wspomagać"
Zresztą konkurs ma na celu m.in popularyzacje kalisteniki i forum, tak, że moim zdaniem taka laseczka w bikini w stodole bardzo dobrze spełniła by tą funkcje ;) więc czemu miała by nie wygrać?:P

PS psiapsiółek i napalonych samców nie będę prosić o głosy;)

tylko like'ów będzie z 2 tysiaki a jury zdecyduje kto zwycięży w ostateczności :D

• 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Panowie, w temacie kto wygra, kto zaprzęgnie znajomych itp. jest przecież proste rozwiązanie rodem z Opola;) Nagroda jury i nagroda publiczności:)
  • 0

mrsayso

mrsayso

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 85 posts
  • LokalizacjaWałbrzych

Panowie, w temacie kto wygra, kto zaprzęgnie znajomych itp. jest przecież proste rozwiązanie rodem z Opola;) Nagroda jury i nagroda publiczności:)

Dobrze prawisz :) jedyną zmianą może być to, że osoba ktrórą wybrało jury i publiczność dostaje jedną książkę :) a następne nagrody lecą do kolejnych osób z listy wygranych :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Dobrze prawisz :) jedyną zmianą może być to, że osoba ktrórą wybrało jury i publiczność dostaje jedną książkę :) a następne nagrody lecą do kolejnych osób z listy wygranych :)

Oczywiście, że tak! Nie będzie dublowania nagród:)
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Ja też wysłałem już. ;) + namówiłem siostrę. :D
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Ja swoją też, mam nadzieję, że mail doszedł:) Krzychu, Twoją siostrę chętnie obejrzymy. Jeśli się wrodziła w brata, to pewnie wymiata:)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users