Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Mistrzostwa Świata w Street Workout - Polska!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

Luko

Luko

Advanced Member

• Bywalec

• 1 921 postów
Z jednej strony bardzo idiotyczna próba obrony ze strony Łukasza, pod koniec już jechało dziecinadą a do tego rażące błędy ortograficzne - sorki, ale nie jestem w stanie traktować nikogo poważnie gdy nie potrafi użyć słownika, tym bardziej w sieci.
Z drugiej strony opozycja, która zalała go hejtem, ale jak mniemam to pewnie zazdrość ich przeszyła i zapewne każdy z nich na miejscu Łukasza chciałby tam pojechać.
Reasumując jednak, jechanie bez jakichkolwiek eliminacji wieje lipą.
Cóż walka w internecie jest ciekawym zjawiskiem i pokazuje że ludzie muszą gdzieś należeć i potrzebują akceptacji, sad...
  • 0

Conrado

Conrado

Wojownik

• Użytkownik
  • 85 postów
  • LokalizacjaNowe Miasto
Kurcze... Zacząłem czytać i się jarać że będzie w Polsce a pod koniec taka informacja że jednak nie... No szkoda. Może w przyszłości coś się u nas wydarzy ;)
  • 0

"Mistrzem się stajesz, nie rodzisz!"

"Veni Vidi Vici"

Gumber

Gumber

Jadę na kebabach

• Użytkownik
  • 4 postów
I tak nie wierzyłem, że takie zawody odbędą się w Polsce. Ten sport jeszcze krzepnie na naszym gruncie, nie mamy żadnej "federacji" u nas z którą można by się skontaktować w sprawie jakichkolwiek zawodów. Mimo wszystko wierzę jednak, że jeszcze trochę, a będzie można zorganizować jakieś mistrzostwa na szczeblu krajowym.Swoją drogą, temat raczej do zamknięcia, no bo miał być o mistrzostwach w Polsce, okazało się, że lipa i nie będzie, więc nie ma o czym mówić.
  • 0

FurioS

FurioS

Street Workout Łódź - szukaj nas na FB

• Użytkownik
  • 299 postów
Z tego co mi wiadomo to mistrzostwa Polski w SW są albo w maju albo w czerwcu.
  • 0
"Aby odnieść sukces w tym co robisz musisz wpierw odnieść zwycięstwo nad własnymi słabościami."

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Przeczytałem ten link z fb i jestem załamany poziomem dyskusji. Niezależnie od wszystkiego mam wrażenie że w Polsce wciąż można liczyć na bezinteresowną zawiść:(
  • 0

aquaknight

aquaknight

aqua

• Użytkownik
  • 366 postów
No, palantów na świecie dużo. "Kozak w necie frajer w świecie"
Fajnie że tu przynajmniej poziom jest.
  • 0

Guest_DzikiCK_*

Guest_DzikiCK_*
  • Gość

Jest poziom bo społeczność jest mała i ,,ścisła" co będzie potem zobaczymy.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych