Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się

To wszystko?
Rozpoczęty przez
KABUM
, wrz 25 2012 13:34
Napisano 25 września 2012 - 13:34

Co dalej z treningami dnia? Już nie będzie?
Napisano 25 września 2012 - 18:30

Ja ćwiczę. Tylko do przysiady, back lever- trochę trudniejsze wersje i front lever trudniejsze wersje według moich upodobań, stanie na rękach i l-sit-a to podstawa. A odrzuciłem pompki i podciąganie.
Ale ja też widzę, że jest chyba małe zainteresowanie.
Ćwiczy ktoś jeszcze? Czy ćwiczycie według własnych upodobań?
Ja ćwiczyłem. Tylko do przysiady, back lever- trochę trudniejsze wersje i front lever trudniejsze wersje według moich upodobań, stanie na rękach i l-sit-a to podstawa. A odrzuciłem pompki i podciąganie.
Krzysiek, a masz jakieś swoje treningi wcześniejsze?
Bloga nie prowadzisz? A miałeś tam bardzo ciekawy plan treningowy
Ja ćwiczyłem. Tylko do przysiady, back lever- trochę trudniejsze wersje i front lever trudniejsze wersje według moich upodobań, stanie na rękach i l-sit-a to podstawa. A odrzuciłem pompki i podciąganie.
Krzysiek, a masz jakieś swoje treningi wcześniejsze?
Bloga nie prowadzisz? A miałeś tam bardzo ciekawy plan treningowy
Napisano 25 września 2012 - 19:41

Napisano 25 września 2012 - 20:50

Napisano 26 września 2012 - 12:19

Ja tutaj ciągle zaglądałem bo byłem ciekawy jak układasz WODy bo sam też tak trenuję. Czasami układałem samemu a czasami korzystałem z twoich. Może lepszym pomysłem byłoby zrobić np po 20 WODów grupach dla poczatkujacych, średniozaawansowanych, zaawansowanych lub jakiś inny podział.
Napisano 26 września 2012 - 13:32

Napisano 26 września 2012 - 13:46

To by było dobre, każdy by sobie wybrał co potrzebuje, bo wiadomo różne są priorytety/cele treningowe, a także stopnie zaawansowania trenujących. Ktoś kto celuje w planche bedzie trenował i wzmacniał partie stricte pod planche. Inny zaś celuje w MU albo Iron Crossa i trening układa sobie inaczej.
Tak czy inaczej, będę czekał na propozycje od Ciebie i wierzę w Twoją wiedzę pod tym kątem
Tak czy inaczej, będę czekał na propozycje od Ciebie i wierzę w Twoją wiedzę pod tym kątem

Jeżeli ktoś ci mówi, że się zmieniłeś to znaczy, że przestałeś żyć według jego oczekiwań...
Napisano 26 września 2012 - 22:47

ja też bym pewnie wykorzystał niektóre/wszystkie ćwiczenia przed kali... i dodam do mojego planu,
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 01 października 2012 - 21:14

krzysiek przemyśl sobie wszystko a jak będziesz miał wolną chwilę to wrzucaj na forum. Nikt cie nie pośpiesza ale nie rezygnuj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych