8 października 2014 (środa)
POWRACAM !!!
przepraszam za tak dłuuugą nieobecność. . na szczęście nieobecność była jedynie w dzienniku. Trenuje sporo, przyznam że było duużo chaosu w moich treningach, nie wiedziałam na co się zdecydować ( w sumie nawet w tym momencie nie jestem pewna na 100%, bo chciałabym jeszcze więcej ćwiczyć.. jest tyle przyjemności . . . niestety ciało ma swoje ograniczenia, doba ma za mało godzin, tydzień za mało dni i wypłata za mało zer. . . )
Mam tygodniowy plan docelowy. Plan muszę z tygodnia na tydzień modyfikować i lekko przestawiać (zachowując cały czas ilość zadań i obowiązków, zmieniając jedynie kolejność). Plan zależy od grafiku w pracy, oraz grafiku koleżanki
. możliwe, że plan będzie modyfikowany przez brak siły, bo wiem, że jest dość intensywny i mogę nie dać rady. Póki co próbuję !! 
PLAN RAMOWY
Poniedziałek:
Rano: Przysiady (wg skazanego)
Wieczór: Rura
Wtorek:
Rano: Siłownia - ćwiczenia pod flagę chwytaną i normalną (wg skazanego), podciąganie (wg skazanego), 3 wybrane obroty na rurze nad którymi muszę pracować, chwyt (wg skazanego), trifecta i ćwiczenie na gibkość - przejście od pozycji pieska do mostka.
Wieczór: Brzuch wg Franka M.
Środa:
Rano: Mostek (wg skazanego)
Wieczór: Kettle + trifecta
Czwartek:
Rano: Siłownia - stanie na rękach (skazany), wybrane 3 obroty na rurze, ćwiczenia na pośladki z ciężarem i na deser chwyt (skazany) i Trifecta + piesko-mostek.
Piątek:
Rano: wznosy nóg (skazany)
Wieczorem: Kettle + trifecta + pieskomostek
Sobota:
Pompki (skazany)
Chwyt (skazany)
Niedziela:
Odpoczynek 
Plan na tydzień 6-12 października
Poniedziałek: Rura
Wtorek: Rano - Siłownia - flagi, podciąganie, powtóka wszystkich obrotów w celu wychwycenia tych, nad którymi muszę szczególnie pracować, trifecta, pieskomostek, chwyt.
Wieczorem: Trening na placyku - brzuch L-sit i wznosy nóg ze zwisu na drążku, rozciąganie
Środa: L- sit (5xmax), lekkie ćwiczenia na pośladki (10 przysiadów sumo, 10x noga w tył, 10x noga w bok, 30 wejść na palce)
Czwartek: Rano: Siłownia - będę króliczkiem doświadczalnym wymiataczki która będzie robić trenera z rury - uwielbiam
i pałam zazdrością z podziwem nt jej umiejętności i tego że robi kurs:), po jej treningu chcę poćwiczyć stanie na rękach (wg skazanego), tyłek z ciężarem (martwy ciąg z kettlem 32kg 5x5, przysiady z kettlem 12kg 5x5, wznosy nóg (skazany), chwyt.
Piątek: pompki (skazany), L-sit 5x max.
Sobota: nie wiem jeszcze bo mam szkołę;/ a nie mam planu !! uhhh!!
kettli w tym tygodniu brak przez grafik
nie wykluczam własnego treningu w sobotę
o ile będę mieć siłę 
Ok to teraz wrażenia z dzisiaj 
Bajeczne zakwasy - jednak flaga to najlepsze ćwiczenie na skośne brzucha !!
W pracy:
L - sit (pozycja krzesła, mocno podkurczone nogi aby wyrównać tyłek z rękami - kosmos !!)
5s, 8s,10s, 10s, 8s
Tyłeczek:
10 przysiadów sumo, 10 x na stronę noga w tył, 10 noga w bok, 30 wejść na palce - w 5ciu seriach.