Pozdrawiam ! Mateusz
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Street Workout Rzeszów
Started by
Mateusz Drabik
, Sep 20 2012 14:12 PM
Posted 20 September 2012 - 14:12 PM
Wszystkich z podkarpacia zapraszam na treningi
Czesciej zagladam na facebooka niz tutaj , ale jak ktos bedzie potrzebował informacji na temat naszej grupy , to niech wysyła mi prywatne wiadomosci tutaj badz na facebooku , obiecuje ze bede zaglądał i do kilku dni odpisywal
Pozdrawiam ! Mateusz
Pozdrawiam ! Mateusz
Posted 21 September 2012 - 22:47 PM
Cześć Mateusz wiadomo fejs teraz jest trendy ale stare dobre forum gwarantuje porządek i łatwość odnalezienia wielu informacji czego o fejsie nie można powiedzieć. W jednym miejscu macie możliwość prowadzić lokalne sprawy i brać udział w ogólnopolskiej dyskusji i dzieleniu się wiedzą, dlatego zachęcam Was do częstszych wizyt.
Posted 29 September 2012 - 19:07 PM
Coś mało postów w naszym dziale, może by to jakoś rozruszać ?
Posted 22 October 2012 - 12:42 PM
No wiadomo , tak to jest ze kazdy siedzi na facebooku , a załozyc konto gdzies indziej juz ciezko
W sumie odwiedzam forum teraz czesciej, dodałem sobie zakładke
Posted 23 October 2012 - 13:23 PM
Można by rzucić linka na stronę na fb
jak ktoś nie wie o forum to się dowie
Posted 23 October 2012 - 19:06 PM
Witam, mysle, że na wiosne dołącze na wasze treningi 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Posted 23 October 2012 - 20:43 PM
Zapraszamy nawet i na zime , salki jakies są w trakcie załatwiania
Posted 24 October 2012 - 11:14 AM
O to dobra, dopiero zaczynam, ale bym sie przy was cos podzszkolił : d
Posted 25 October 2012 - 01:59 AM
No oczywiscie ze tak , jak cos bedzie wiadomo na 100 % to bede wrzucał info tutaj . Dodaj sie do naszej grupy na fb , jezeli posiadasz , tam wszyscy sie komunikujemy
https://www.facebook...23490221036010/
Plus napewno mamy salke tak na 20 osob max , do cwiczenia akrobatyki raz w tygodniu w sobote , od przyszłego tygodnia mam zamiar zacząc . Licze ze sie nie połamie
https://www.facebook...23490221036010/
Plus napewno mamy salke tak na 20 osob max , do cwiczenia akrobatyki raz w tygodniu w sobote , od przyszłego tygodnia mam zamiar zacząc . Licze ze sie nie połamie
Posted 26 October 2012 - 15:11 PM
W grupie juz jestem, więc bede wiedział co i jak
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report