I tak większość czytała po ang.. Na szczęście ja nie zdążyłem (jedynie fragmenty)!!
Zaloguj się Zarejestruj się
Skazany na trening - częśc 2 !!!
Napisano 18 lutego 2013 - 21:46
Napisano 18 lutego 2013 - 22:42
http://www.facebook....Podlaski?ref=hl
Napisano 18 lutego 2013 - 23:20
Napisano 19 lutego 2013 - 00:10
Z drugiej strony, jeśli kolejne części będą trzymać poziom poprzedniczki to nie ma co się dąsać.
Ja właśnie czekam na CC2, już zamówiłem w empiku razem z Power of the People.
Napisano 19 lutego 2013 - 10:02
Napisano 20 lutego 2013 - 17:07
Wczoraj niedostępna, a dziś rano już była - po 32zł, aktualnie po 36.
Wątpię żeby była ta książka gdzieś taniej.. Może za jakiś czas - używana.
Warto kupić, bo więcej ponadnormatywnych informacji niż pompki/brzuszki itd..
Napisano 20 lutego 2013 - 22:08
Ja powiem tak: Warto. Dlaczego?
Są nowe ćwiczenia i mięśnie, które można doszlifować obok CC1.
Na razie czytam o pompkach na palcach, ale już się we mnie krew gotuje. Paul zachęcił mnie swoim stylem w CC1 - to było coś dla mnie. Wiedziałem, że jak tylko wyjdzie 2, obudzi we mnie nowy zapał. I tak jest. Zwłaszcza że jest rozdział poświęcony psychice tym razem. A to niebywale ważne. Bo co z tego, że trenujesz, nawet nie wiedząc, że trenujesz? Tak niektórzy robią, trening to dla nich tylko przelotne chwile, bo tak naprawdę zależy im na super sylwecie i innych bajerach.
Ogółem - jak sam nie spróbujesz to się nie przekonasz. Wg mnie naprawdę warto - stron też nie ma mało i książka jest duża
Guest_DzikiCK_*
Napisano 20 lutego 2013 - 22:50
Guest_DzikiCK_*
Napisano 20 lutego 2013 - 23:28
można wykonać: 'high pull with a strong band' z książki 'Never Gymless st 55Fajne są te ćwiczenia na chwyt złapać jakkolwiek byle czego i nie puścić ot co dopiero sztuka grą assassin's creed zapachniało ;]
A co do martwego ciągu to jestem 100 % przeciwny temu cwiczeniu, z tego co mi wiadomo jest bardzo kontuzjogenne wiec osobiscie nie polecam
no wiadomo do czego jest potrzebny mocny chwyt
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 21 lutego 2013 - 00:07
Napisano 21 lutego 2013 - 09:52
Fajne są te ćwiczenia na chwyt złapać jakkolwiek byle czego i nie puścić ot co dopiero sztuka grą assassin's creed zapachniało ;]
A co do martwego ciągu to jestem 100 % przeciwny temu cwiczeniu, z tego co mi wiadomo jest bardzo kontuzjogenne wiec osobiscie nie polecam
Chyba go nigdy nie robiles i tak gadasz aby gadac. MC to najlepsze cwiczenie ze sztanga ever. Kontuzjogenne jest wszystko jak sie nie zna techniki, nawet zwykle pompki i przysiady.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś