Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Plany treningowe
Started by
KABUM
, Aug 03 2012 08:49 AM
Posted 03 August 2012 - 08:49 AM
Czy posiadacie jakieś plany treningowe typowe do street workout? Czy po prostu freestyle na drążku i poręczach?
Posted 03 August 2012 - 12:12 PM
Jesli chodz o mnie robie fundament sily wedlug skazanego a dodatkowo ucze sie jak wykonac rozne cwiczenia tego typu jak front lever flaga itd
Posted 25 November 2012 - 22:57 PM
Ja np. mam na kartce wypisane ćwiczenia które muszę zrobić codziennie.(ok 2,5h)
Po wykonaniu chwilka odpoczynku i uczę się nowych rzeczy i tak codziennie.
Po wykonaniu chwilka odpoczynku i uczę się nowych rzeczy i tak codziennie.
Posted 08 January 2013 - 01:50 AM
Do tej pory robiłem wszystko jak leciało, do tej pory w sumie to robie. Myślę że tak jest najlepiej, lecz ciągle myślałem nad spróbowaniem Skazanego. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Posted 11 January 2013 - 01:00 AM
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report