Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Nowe nazwy użytkowników.
Rozpoczęty przez
Przemix
, sie 02 2012 20:44
Napisano 04 sierpnia 2012 - 20:56
To jest tylko żeby uatrakcyjnić forum, żeby było widać że ono żyje.. A Wy od razu że będzie niesprawiedliwe bo ktoś będzie miał 500 postów a będzie mało doświadczony. Po prostu te rangi są na temat kalisteniki. Np na forum jakimś piłkarskim mają rangi typu "trampkarz>amator>zawodowiec>klasa światowa, a u nas by były takie jak podałem
"Zatrzyj ręce i weź się do roboty. Krew zacznie ci lepiej
krążyć, a umysł lepiej pracować. Przepływ życia w tkankach
szybko wypędzi z twojego umysłu zmartwienia. To najtańsze
lekarstwo jakie istnieje na ziemi - i jedno z najlepszych."
~Bernard Shaw.
~Bernard Shaw.
Napisano 05 sierpnia 2012 - 10:55
Spokojnie, nie biorę
Ale ciesze się że pomysł się spodobał
"Zatrzyj ręce i weź się do roboty. Krew zacznie ci lepiej
~Bernard Shaw.
~Bernard Shaw.
Napisano 05 sierpnia 2012 - 18:14
Witam
Przepraszam za brak odzewu, byłem na wyjeździe. Pomysły jak najbardziej są do wprowadzenia, tylko te rangi, które zaproponował Przemix wydałyby się dziwne dla kogoś, kto nie czytał jeszcze "skazanego". Można wymyślić jakieś inne chyba, że wszystkim się takie podobają jakie zostały napisane.
Co do gwiazdek to bardzo podoba mi się pomysł Zahira. Można dodawać po jednej gwiazdce za każdy udokumentowany Master Step. Jeśli ktoś potrafi wykonać któryś z kroków mistrzowskich niech się tutaj ujawni
Przepraszam za brak odzewu, byłem na wyjeździe. Pomysły jak najbardziej są do wprowadzenia, tylko te rangi, które zaproponował Przemix wydałyby się dziwne dla kogoś, kto nie czytał jeszcze "skazanego". Można wymyślić jakieś inne chyba, że wszystkim się takie podobają jakie zostały napisane.
Co do gwiazdek to bardzo podoba mi się pomysł Zahira. Można dodawać po jednej gwiazdce za każdy udokumentowany Master Step. Jeśli ktoś potrafi wykonać któryś z kroków mistrzowskich niech się tutaj ujawni
Napisano 05 sierpnia 2012 - 22:52
Napisano 06 sierpnia 2012 - 10:04
Myślę że to forum ma legendę, tylko wystarczy włączyć tą opcje w PA Admina;) i powinno wszystko być ładnie opisane na dole forum.
To forum samo stanie się kiedyś LEGENDĄ!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś